Aan de Oostkust van Amerika liggen verschillende bekende steden. Jullie kunnen denken aan New York, Miami, Washington, Orlando en Key West. Er zijn dan ook veel verschillende luchthavens waar jullie op kunnen vliegen. Vanuit de luchthaven kunnen jullie het beste een auto huren en naar de honeymoonbestemming rijden.

De Oostkust van Amerika biedt verschillende soorten huwelijksreizen. Een strandvakantie in Florida, en een stedentrip in bijvoorbeeld New York. Ook worden rondreizen steeds populairder tijdens de honeymoon. Zo hoeven jullie niet één bestemming te kiezen, maar krijgen jullie een goed beeld van de prachtige Oostkust!

TIP 1: bekijk actuele aanbiedingen naar de Verenigde Staten op VakantieDealz!

TIP 2: de ideale manier om de Oostkust van Amerika beter te leren kennen is via een rondreis. Stel zelf jullie perfecte huwelijksreis samen, een droom honeymoon!

> Bekijk de verschillende rondreizen door de Ooskust van Amerika

 

Honeymoon New York

De gele taxi’s, wolkenkrabbers en Central Park; we hebben het over ‘The City That Never Sleeps’, oftewel New York. Een plek op aarde die iedereen minimaal één keer gezien moet hebben. New York is de grootste stad van de Verenigde Staten en is erg in trek onder de honeymooners. Jullie hebben de keuze uit fantastische hotels op de beste locaties van de stad.

De meest bekende bezienswaardigheden hebben we natuurlijk allemaal wel eens gezien op televisie of in series zoals ‘Friends’ of Sex and the City’. Als jullie voor het eerst de stad bezoeken is natuurlijk een bezoek aan het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en de Brooklyn Bridge iets wat jullie niet mogen overslaan. Een attractie die ’s avonds het meest indrukwekkend is, is Times Square. Loop door de chaos vol met entertainment en natuurlijk de bekende gigantische neonreclames.

Shoppen kan in New York natuurlijk als de beste! Op Fifth Avenue vinden jullie New York’s grootste warenhuizen en merken. Een iets intiemere buurt met kleine schattige boutiekjes is Soho.

TIP: bekijk aanbiedingen & stedentrips richting New York op Vakantiedealz.nl

Bezienswaardigheden New York

 • Musea; o.a. Brooklyn Museum, American Museum of Natural History, Guggenheim Museum
 • Bronx Zoo; de oudste dierentuin van de Verenigde Staten.
 • Central Park; huur een fiets of laat jullie vervoeren door paard en wagen. In het grootste stadspark van New York is alles mogelijk!
 • Rondvaart; vanaf het water is New York het mooist. Vanaf verschillende plekken kunnen jullie met een rondvaart mee.
 • Helikoptervlucht; vanuit de lucht één van de bekendste steden ter wereld bekijken, dit zegt genoeg, toch?
 • Ground Zero; de plek waar ooit de Twin Towers stonden, erg indrukwekkend.
 • Coney Island; het schiereiland van New York waar jullie kunnen genieten aan het strand.

Huwelijksreis InterContinental Times Square Hotel New York HoneymoonInterContinental Times Square Hotel: een rust van oase en luxe midden in het drukke centrum van New York. De faciliteiten zijn in het 5-sterren hotel perfect voor jullie geregeld. Een paradijs voor tijdens de honeymoon!
> Bekijk InterContinental Times Square Hotel

 

Honeymoon Mondrian Soho Hotel New York HuwelijksreisMondrian Soho Hotel: een designhotel midden in het bruisende hart van de trendy wijk Soho. Met om de hoek leuke restaurants en winkelcentra. De faciliteiten in het hotel zijn erg luxe, perfect voor de huwelijksreis dus!
> Bekijk Mondrian Soho Hotel

 

Huwelijksreis Sofitel New York HoneymoonSofitel New York: midden in het bruisende Manhattan ligt het fantastische Sofitel New York. Luxe en welness voor een pasgetrouwd stel, de tijd die jullie verdienen om romantisch helemaal te relaxen.
> Bekijk Sofitel New York

 

Honeymoon Florida

In het zuidoosten van de Verenigde Staten ligt de staat Florida. Veel pasgetrouwde stellen dromen om naar deze plek te gaan. De heerlijke temperatuur en natuurlijk de leuke steden spelen daarin een grote rol. De twee populairste steden zijn Miami en Orlando. Ook de natuurgebieden in Florida, waarvan Everglades National Park de bekendste is, zijn erg in trek.

TIP: bekijk goedkope vakanties & aanbiedingen richting Florida op Vakantiedealz.nl

Miami

De meeste toeristen bezoeken Miami voor een strandvakantie. Maar, naast het heerlijke strand is er nog veel meer te doen hier! Eén van de leukste en iets onbekendere buurten is Little Havana. Tussen de mooie en sfeervolle huizen wanen jullie je net in Cuba. Ook heeft de stad een grote hoeveelheid aan bezienswaardigheden. Parrot Jungle Island (een eiland met honderden papegaaien en andere diersoorten), Miami Zoo en Miami Seaquarium en natuurlijk Ocean Drive (de bekendste straat aan de boulevard) zijn plekken in Miami die jullie zeker moeten bezoeken.

Als jullie van shoppen houden zitten jullie in Miami gebakken! Plekken waar jullie goed kunnen winkelen zijn o.a.: Licoln Road, Miracle Mile, Dolphin Mall en Aventura Mall.

Huwelijksreis The James Royal Palm Miami HoneymoonThe James Royal Palm Miami: een luxe designhotel in South Beach waar alles voor jullie geregeld is. Een prachtige kamer, verschillende zwembaden en direct aan het strand. Dit is een plek waar jullie altijd al over droomde!
> Bekijk The James Royal Palm Miami

 

Huwelijksreis Riu Florida BeachRIU Plaza Miami Beach: heerlijk wegdromen bij het eindeloze strand, romantisch dineren aan de boulevard of genieten van de wellness. Bij RIU Plaza Miami Beach in Miami kunnen jullie dit allemaal. Eén ding is zeker: jullie honeymoon wordt als een droom die werkelijkheid wordt!
> Bekijk RIU Plaza Miami Beach

 

Orlando

Orlando; de stad vol entertainment en pretparken. Via de bekende International Drive (I-Drive) rijden jullie de stad binnen. Langs deze weg liggen de grootste winkelcentra, restaurants en attractieparken. De bekendste attractieparken in Orlando zijn Disneyworld Florida, Universal Studio’s, Sea World en The Wizarding World of Harry Potter. Maar ook als jullie niet van attractieparken houden zit Orlando vol avontuur en fantastische bezienswaardigheden.

Zo kunnen jullie een bezoek brengen aan de bekendste musea van Orlando (o.a. Orlando Museum of Art of Orlando Science Center). Ook zijn er veel verschillende restaurants waar jullie heerlijk kunnen eten. Typerend voor deze stad is de zogeheten ‘dinnershow’. Tijdens het eten kunnen jullie genieten van hoogstaande entertainment in een luxe show. Een huwelijksreis naar Orlando is erg divers en zeker aan te raden!

Honeymoon The James Royal Palm MiamiThe Peabody Orlando: aan de International Drive en midden in het centrum. Luxe en ontspanning tussen de drukte, een plek waar jullie heerlijk kunnen relaxen. Faciliteiten zijn evenals luxe en goed geregeld.
> Bekijk The Peabody Orlando

 

Rondreis honeymoon Oostkust Amerika

Eigenlijk zijn er zoveel verschillende plekken aan de Oostkust van Amerika, dat een huwelijksreis naar één stad of staat zonde zou zijn. De perfecte oplossing is een rondreis! Tijdens een rondreis kunnen jullie de mooiste plekjes ontdekken en genieten van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden. Ook kunnen jullie er voor kiezen om een rondreis alleen door een bepaald gebied te doen, bijvoorbeeld alleen New York en Miami of alleen door Florida. Het is jullie honeymoon en jullie bepalen wat jullie gaan zien, vrijheid, ontspanning en toch een vakantie waar jullie veel gaan zien!

TIPeen unieke manier om Amerika te ontdekken is via een camperreis. Tijdens een camper rondreis kun je zelf bepalen waar je naar toe gaat en welke plekken jij bezoekt.
> Bekijk de camperreizen Amerika bij WTC

 

Verschillende steden en plekken tijdens jullie rondreis:

 • Steden als New York, Miami en Orlando
 • Washington; het Witte Huis, National Mall en het Capitool
 • Niagara watervallen
 • Sarasota; o.a. Sunshine Skyway Bridge
 • Naples; Golf van Mexico, 5th Avenue
 • Key West

Honeymoon Rondreis Oostkust Amerika HuwelijksreisRondreis Oostkust Amerika: verschillende reizen, verschillende steden en verschillende bezienswaardigheden. Tijdens een rondreis krijgen jullie het beste van het beste te zien van de Oostkust van Amerika!
> Bekijk de verschillende rondreizen door de Oostkust van Amerika