Voor slechts €839,- kun jij in januari op het witte zandstrand van St. Maarten liggen! Deze prijs is op dit moment zo laag omdat er een kassakorting van €200,- af gaat én een aanbiedingskorting van €200,-! Jullie vliegen heen op 24 januari 2016 vanaf Amsterdam en terug op 31 januari 2016.

Hotel La Plantation – St. Maarten

Dit luxe hotel ligt in een prachtig, groen gebied op St. Maarten. Op slechts 300 meter afstand bevindt zich het strand (Orient Bay strand). Ook zijn er in de omgeving diverse winkels, restaurants en het centrum van Grand Case.

Tijdens jullie verblijf mogen jullie gratis gebruik maken van WiFi, het buitenzwembad, zonneterras en strandbedjes op Orient Bay.

 

TUI Dreamliner

Jullie vliegen met het nieuwste toestel van TUI: de Boeing 787-7 Dreamliner (voorheen Arke Dreamliner). Dit toestel zorgt voor een aangenamere vlucht (hogere cabinedruk & luchtvochtigheid) en heeft LED verlichting en grotere ramen.

Ook is het mogelijk om meer beenruimte te krijgen tijdens het vliegen en kunnen jullie zelfs kiezen voor WiFi tijdens deze reis!

> Bekijk deze aanbieding voor Hotel La Plantation bij TUI

 

La Plantation Hotel