Het veelzijdige Bali is een echte droombestemming. Jullie vinden er de mooiste stranden, heerlijk eten, vriendelijke mensen, ongerepte natuur en nog veel meer… Het is dan ook geen verrassing dat Bali bij veel mensen hoog op de bucketlist staat.

Of jullie nou op zoek zijn naar een luxe strandvakantie of een toffe rondreis, jullie beginnen jullie huwelijksreis alvast goed met een paar goedkope retourtickets! Jullie boeken nu retourtickets met KLM naar Bali voor slechts €684,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is op basis van een vertrek vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Jullie vliegen met een directe verbinding naar Denpasar.

De goedkoopste vertrekdata zijn in september en oktober 2018. Voor een paar euro extra zijn er echter ook veel vertrekdata in andere maanden te boeken. Er komt eenmalig per boeking €10,- aan boekingskosten bij.

 

>> Bekijk deze goedkope Bali aanbieding bij KLM

 

TIP: mochten jullie de tijd hebben, kunnen jullie ook wachten op de KLM Werelddeal Weken. Deze actie zal vermoedelijk binnen enkele maanden beginnen.

 

 

Waarom kiezen voor KLM?

Aan het vliegen met KLM zitten veel voordelen, zoals:

  • De focus ligt op de klant. Er zal alles aan gedaan worden om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.
  • Tijdens de vlucht kun je genieten van een heerlijke maaltijd, bereid door chefkoks.
  • Kijk tijdens de vlucht je favoriete film of serie en de tijd zal voorbij vliegen.
  • Vanaf 31 dagen voor vertrek kun je een kijkje nemen in de Flight Guide. Hierin staat leuke informatie over de crew, het menu, het toestel en meer!
  • KLM heeft een groot en kwalitatief hoogwaardig netwerk van directe luchtverbindingen, met Schiphol als thuisbasis.
  • Duurzaamheid staat voorop.
  • KLM werkt samen met diverse goede doelen.