Is jullie geplande huwelijksreis in duigen gevallen door de coronacrisis? Dat is flink balen! Jullie keken hier al maanden naar uit, en nu gaat jullie verre reis niet meer door. Betekent dit dat jullie je huwelijksreis volledig moeten cancellen? Heus niet…

In deze coronatijd is het voorlopig nog niet mogelijk om naar het buitenland te vertrekken, vooral de vliegreizen moeten waarschijnlijk nog een behoorlijke tijd op zich laten wachten. Het alternatief voor jullie geplande huwelijksreis zal in eigen land moeten plaatsvinden. Gelukkig zit Nederland boordevol alternatieven en opties voor een onvergetelijke corona-proof huwelijksreis!

 

Boek een luxe vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis in Nederland is misschien wel het beste alternatief! Kies voor een vrijstaand luxe vakantiehuis of villa afgelegen in de natuur of aan het water, dan is het echt even tijd voor alleen jullie. Of wat denken jullie van een week in een bijzonder vakantiehuis, als een luxe boomhut, kasteelhuisje of knusse boslodge. Zo’n huwelijksreis vertel je graag na! Nog een voordeel van een vakantiehuis is dat het vaak corona-proof kan door middel van contactloos verblijf. Je kan het huisje boeken zonder fysiek contact te hebben met de eigenaar, dat is wel zo veilig. 

 

Een ontspannen verblijf in een luxe hotel

Een midweekje of zelfs langer verblijven in een luxe hotel kan ook superfijn zijn! Neem een uitgebreid arrangement met alles erop en eraan en boek een luxe hotelkamer of suite met jacuzzi, sauna en/of rainshower op de kamer. Zo geniet toch van je eigen wellness in tijden van corona. Zo’n kamer is ontzettend romantisch en meer dan geschikt voor een huwelijksreis!

 

Sfeervol overnachten op een glamping

We begrijpen dat kamperen misschien niet het eerste is waar jullie aan denken bij een huwelijksreis. Maar als jullie avontuurlijk zijn ingesteld en houden van de buitenlucht en natuur, dan is glamping absoluut geen slecht idee voor jullie speciale reis. In Nederland boek je de mooiste glamping-tenten (met eigen sanitair; coronaproof!) waar jullie heerlijk luxe kunnen kamperen op de fijnste plekken in de natuur. Gezelliger en sfeervoller kan bijna niet. En daar draait het om, toch?