Hoewel de naam van Arke is veranderd naar TUI, is het aanbod op de website précies hetzelfde gebleven! Het moederbedrijf van Arke, het Duitse TUI, heeft besloten dat het merk in heel Europa dezelfde naam krijgt, en daarom kunnen we vanaf vandaag niet meer bij Arke onze vakantie boeken, maar bij TUI. Op de website van TUI zijn nog steeds scherpe aanbiedingen en een breed assortiment in bestemmingen en accommodaties te vinden. Het Arke/TUI aanbod op Huwelijksreis Wijzer wordt nog steeds verzameld op deze pagina.

Dit zijn de beste aanbiedingen op dit moment… Wacht niet te lang met boeken, want deze deals kunnen snel gaan!

Melia Dunas Resort – Kaapverdië, Santa Maria

Melia SalMelia Dunas Resort in Santa Maria, Kaapverdië is een zeer goed beoordeeld hotel met luxe faciliteiten. Het resort ligt direct aan het strand en heeft zelf de beschikking over prachtige zwembaden. Tijdens jullie verblijf mogen jullie All Inclusive gebruik maken van gratis WiFi, de heerlijke restaurants, wellness en sport & activiteiten.

Vertrek op 10 december 2015 voor 8 dagen All Inclusive naar Kaapverdië voor maar €849,- per persoon!

 

> Klik hier voor meer informatie over Melia Dunas Resort bij TUI

 

Hotel Costa Caleta – Spanje, Canarische Eilanden

Costa CaletaHeerlijk in november een week er tussenuit? We hebben een goede aanbieding gevonden voor een goed beoordeeld hotel op Fuerteventura in Spanje. Het hotel ligt direct aan het strand en aan het centrum van Caleta de Fuste. Jullie mogen gebruik maken van WiFi, de zwembaden en de wellness. Ook voor kinderen is dit een zeer geschikte accommodatie!

Voor slechts €349,- per persoon vlieg je op 29 november voor 8 dagen retour naar Fuerteventura.

 

> Klik hier voor meer informatie over Hotel Costa Caleta bij TUI

 

Paradise Beach Resort – Tanzania, Zanzibar

Paradise Beach ResortDe naam zegt het al, ‘Paradise' Beach Resort Zanzibar. Dit kleine paradijs in Zanzibar is om bij weg te dromen zo mooi… Het resort ligt direct aan het strand en biedt zelf veel luxe faciliteiten. Vanuit de kamer hebben jullie een prachtig uitzicht over de tuin of de blauwe oceaan. Een zeer luxe accommodatie!

Wanneer jullie op 2 december 2015 voor 9 dagen vertrekken, betalen jullie slechts €799,- per persoon!

 

> Klik hier voor meer informatie over Paradise Beach Resort bij TUI

 

| Klik hier voor alle aanbiedingen van TUI |