Stappen jullie binnenkort in ‘t huwelijksbootje en zijn jullie op zoek naar een fijn vakantiehuis waar jullie heerlijk kunnen vertoeven? Dan zijn jullie hier aan ‘t juiste adres! Waarschijnlijk wordt dit dé vakantie van jullie leven, dus moet alles helemaal perfect tot in de puntjes zijn geregeld. Wij vertellen jullie graag wat meer over de meest paradijselijke bestemmingen om jullie wittebroodsweken door te brengen en waar jullie de meest romantische vakantiehuizen kunnen vinden… Laat de voorpret maar alvast beginnen! 

 

Huwelijksreis op de Griekse eilanden

Op de website van Interhome vinden jullie een groot aanbod van vakantiehuizen naar onder andere het paradijselijke Griekenland. Griekenland kent veel verschillende romantische eilanden die perfect zijn voor een huwelijksreis. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van het prachtige Zakynthos? Zakynthos staat bekend om haar azuurblauwe water, parelwitte stranden en adembenemende uitzichtpunten. Ideaal voor een romantische huwelijksreis samen met je partner! Daarnaast is Santorini ook een favoriet eiland onder koppels. Zo vinden jullie hier de bekende wit met blauwe huizen, een adembenemende zonsondergang en pittoreske dorpjes. Of jullie nu op zoek zijn naar een modern vakantiehuis of een knus appartement… Op de website vinden jullie een enorm groot aanbod van vakantiehuizen naar het romantische Griekenland.

 

Romantische vakantie naar Italië

Prachtige wijngaarden, schitterende heuvels en knusse straatjes… Doet dit jullie ook meteen denken aan het mooie Italië? Bella Italia is de ideale bestemming voor een geslaagde huwelijksreis. Verblijf in een vrijstaande villa met uitzicht over de uitgestrekte wijngaarden en geniet samen met je partner van een fijne honeymoon. Daarnaast kunnen jullie hier onbeperkt genieten van de Italiaanse keuken en de avonden afsluiten met de heerlijkste wijnen. Een vakantiehuis huren in Italië is dan ook zeker een goed idee!

 

Honeymoon doorbrengen op een landgoed

Wisten jullie dat Interhome ook landhuizen verhuren die ideaal zijn voor jullie huwelijksreis? Zo vinden jullie deze pareltjes onder andere in het prachtige Frankrijk, zonnige Spanje maar ook op het schitterende Malta! Deze boerderijen bieden jullie een hoop rust, privacy & zijn gelegen op ideale locaties om jullie huwelijksreis door te brengen. Kies voor een luxe landgoed met zwembad, zodat jullie een baantje kunnen trekken in je eigen achtertuin en kunnen genieten van al deze luxe. Een huwelijksreis beleef je immers maar één keer in je leven…

 

Vakantiehuizen aan de kust

Niks is fijner dan ‘s ochtends wakker worden met het geluid van golven op de achtergrond… Maak van jullie droom werkelijkheid en ervaar jullie sprookje aan de kust. Jullie kunnen verschillende vakantiehuizen aan de kust huren, waar jullie niks anders doen dan genieten. Wij zouden ‘t wel weten!