Wie droomt er niet van een vakantie aan een azuurblauwe zee? Op nog geen vier uur vliegen ligt het paradijs dat Griekenland heet. Het land heeft een gevarieerd natuurlandschap en fantastische eilanden waar je een prachtige (huwelijks)reis kunt beleven! Wij hebben de beste, verborgen plekken op heel Griekenland verzameld, zodat jullie een droomvakantie kunnen vieren…

 

myrtos-beach-kefalonia-greec-1463420-1600x1200

Myrtos Beach – Kefalonia

Myrtos Beach wordt als één van de mooiste stranden van heel Griekenland gezien. De gehele kuststrook van dit strand is ongeveer 1000 meter lang en te bereiken per auto, scooter of lopend. Het strand ligt op het Griekse eiland Kefalonia, ten noorden van het toeristische eiland Zakynthos.

 

Loutro Kreta

Loutro – Kreta

Het dorpje Loutro op het eiland Kreta is een prachtig voorbeeld van een ‘verborgen schat'. Het water rondom het dorpje is ontzettend helder, waardoor je hier goed kunt snorkelen. De huisjes zijn wit met blauw en een plaatje om te zien. Wil je Loutro bezoeken? Je kunt het dorpje alleen bereiken per boot vanaf Chora Sfakion.

 

CAMEO ISLAND

Cameo Island – Laganas

Cameo is een klein privé-eiland vlak voor de kust van het Griekse eiland Laganas. Via de kust van Laganas kun je met een lange houten brug het eiland betreden en betaal je een klein bedrag, dit is inclusief een drankje. Overdag kun je hier heerlijk aan het strand genieten, snorkelen of duiken of heerlijk eten. 's Avonds is er (live) muziek en wordt er gedanst!

| Meer informatie over Griekenland |