Zijn jullie actieve en avontuurlijke mensen en gaan jij en je partner dan ook graag voor een actieve en avontuurlijke huwelijksreis? Denk dan om naar Noord-Amerika te reizen. Op dit continent kun jij met je partner deelnemen aan meer dan genoeg activiteiten, zodat jij jouw huwelijk op de perfecte manier kunt afsluiten. Noord-Amerika is natuurlijk een groot continent met veel verschillende regio’s. In dit artikel geven wij een aantal tips over wat je kunt doen in de Verenigde Staten en in Canada.

De Verenigde Staten

In de Verenigde Staten is voldoende te beleven voor wie van een beetje actie en avontuur houdt. Zo kun je hier bijvoorbeeld heerlijk wandelen, hiken, kajakken en genieten van de natuur. De natuurliefhebbers mogen de nationale parken die door de hele Verenigde Staten te vinden zijn, absoluut niet overslaan. Zo heb je natuurlijk het bekende Yellow Stone National Park, waar je kunt wandelen tussen prachtige rivieren en ravijnen. Verder heb je het prachtige Glacier National Park, dat ligt in de staat Montana. Hier kun je genieten van een gevarieerd landschap en wilde dieren. Naast de nationale parken, kun je deelnemen aan verschillende avontuurlijke tours. Zo kun je kajakken in de Crystal river, gelegen in Florida. Kajakken door de mangroven is ook zeker aan te raden. Voor wie echt van spanning houdt, zijn er genoeg rotsen in de Verenigde Staten te vinden die je kunt beklimmen. In de staat Utah heb je bijvoorbeeld de Capitol Reef. Hier kun je klimmen en tegelijkertijd genieten van de prachtige omgeving. Klinkt dit jou allemaal wel goed in de oren? Neem dan je partner mee om te reizen naar Amerika!

Canada

Ook Canada heeft voor de actievelingen onder ons een zeer groot aanbod aan activiteiten. Canada heeft een kouder klimaat dan de Verenigde Staten, en daarom heeft dit land prachtige ijzige landschappen. Neem bijvoorbeeld de Icefields Parkway, een geweldige route waarlangs jij kunt reizen. Tijdens deze route zul je verschillende, prachtige uitkijkpunten tegenkomen waarbij je verbluft zal zijn van de mooie natuur. Ook kun je in Canada deelnemen aan onvergetelijke wildlife safari’s. In het westen van het land heb je namelijk verschillende dieren leven, die fantastisch zijn om in het wild te spotten. Denk aan de grizzly beer, elanden, roofvogels en natuurlijk de walvissen en orka’s. Om het optimale uit het land te halen, raden we aan om te kijken naar voorbeeldreizen voor Canada. Zo kun je van tevoren een route uitstippelen en zal je niet snel belangrijke hoogtepunten missen.

Zoals je gelezen hebt, is Noord-Amerika een uitstekende plaats om tijdens de huwelijksreis wat spanning en sensatie op te zoeken en met het verdeelde klimaat op het continent is Noord-Amerika geschikt voor iedereen. Zo kun je kajakken tussen de mangroves in het zuiden van de Verenigde Staten, of juist wandelen door de ijzige bergen in Canada. Voor iedereen is hier wel wat spannends te beleven!