1. Kies voor intiem zwart-wit

Zwart-wit foto's zijn ware klassiekers. Ze blijven simpelweg ontzettend mooi. Het kleur-effect voegt een romantisch tintje toe aan je foto. Maak jullie zwart-wit foto in een bijzonder kerkje of in de buitenlucht voor aanvang van de ceremonie.

 

 

 

 

 

2. Wees enthousiast

Voel jij of je partner zich ongemakkelijk bij te veel romantiek? Of houdt je er niet van midden in de belangstelling te staan? Dan kan je juist ook kiezen voor een foto waar het enthousiasme vanaf straalt. Een springfoto is in deze altijd een goede keuze en levert vaak een vrolijk, dynamisch en grappig resultaat op. Laat je leukste springfoto afdrukken op canvas en je hebt meteen je eerste decoratie voor jullie nieuwe stulpje klaar.

 

 

 

 

 

 

 

3. Gooi je bruidsjurk in de strijd

Als bruid wil je er natuurlijk betoverend uitzien op je trouwdag met als hoogtepunt de geweldige bruidsjurk die jij aan hebt. Gebruik die prachtige jurk dus ook op je foto's. Als je een sluier hebt, laat deze dan bijvoorbeeld wapperen in de wind als een echte prinses. Het is een leuk idee om zo'n sprookjesachtige foto af te laten drukken op plexiglas. Op plexiglas zien alle kleuren er extra bijzonder uit en lijkt de opname helemaal magisch en sprookjesachtig.

4. Gekke gezichten

Menigeen zegt dat je bruiloft de allermooiste dag van je leven is. Grappige herinneringen waar jij dus nog jaren om kunt lachen, zijn dus mooi meegenomen en waarschijnlijk niet al te lastig te maken. Doe gewoon lekker gek samen door gekke gezichten te trekken of op elkaars rug te springen, wanneer je op jullie trouwfoto's te gaan. Wat is er leuker dan later samen nog te kunnen lachen bij het terugkijken van jullie trouwfoto's? Ook bij deze grappige foto's is het leuk de allermooiste uit te kiezen en deze op canvas te laten printen. Met een sepia-effect of zwart-wit effect wordt de foto zelfs nog bijzonderder en staat hij vast prachtig in jullie nieuwe woonkamer!

5. Regen? Niet getreurd!

Slecht weer op je trouwdag hoeft je foto's zeker niet te verpesten. Misschien had je het weerbericht al gezien of komt er onverwacht een klein buitje overwaaien op jullie speciale dag. Hoe dan ook, mocht het regenen op jullie bijzondere dag, maak dan een spectaculaire en romantische foto in de regen, waarbij jouw sterke man je beschermt tegen het regenachtige en koude Nederlandse weer. Het is een aanrader een originele foto te drukken op hout, waardoor het een hele natuurlijke, romantische en intieme sfeer krijgt.

 

 

 

 

 

 

Zoals je hebt kunnen lezen in dit artikel, zijn er talloze ideeën om jouw trouwfoto's uniek te maken en te vereeuwigen op canvas, hout of plexiglas. Welk idee spreekt jou het meeste aan?