Ben je op zoek naar de mooiste skigebieden voor de huwelijksreis met je geliefde? Skiën maakt voor velen onderdeel uit van de ultieme vakantie en is ook een populaire activiteit om je huwelijk te vieren. Ga voor het pittoreske Oostenrijk, het bourgondische Frankrijk, zoek het dicht bij huis in het gezellige Duitsland of ga voor het prachtige Zwitserland. Elk land heeft zo zijn eigen karakteristieken. Lees hier meer over de landen die het meest geschikt zijn als skibestemming.

Oostenrijk

Dit land is de perfecte bestemming voor geliefden die op zoek zijn naar een klassieke skibestemming. In Oostenrijk zul je echt het gevoel krijgen dat je te maken hebt met een typische skivakantie. Denk aan gezellige kleine dorpjes, veel lekker eten en de ene berg nog groter dan de andere. De groene omgeving zal je betoveren en er is direct sprake van romantiek zodra jullie in dit prachtige land arriveren. Je hart zal sneller kloppen op het moment dat je ogen op de geweldige piste valt. Oostenrijk is duidelijk één van de beste skibestemmingen!

Frankrijk

Het land van de liefde: Frankrijk. In dit land kun je terecht voor een bijzonder mooie skivakantie, maar ook voor de bourgondische sfeer. Geniet van de beste culinaire gerechten terwijl je jezelf op een piste bevindt waar je u tegen zegt. Denk aan de Alpe d’Huez, een erg populaire bestemming voor een heerlijke vakantie (en wielrenners in de zomermaanden). Zo zijn er genoeg gebieden in Frankrijk waar je kunt genieten van wintersport. Op deze bestemming profiteer je natuurlijk van de beste wijnen waar jij en je geliefde van kunnen genieten. Boek een romantisch verblijf en waan jezelf geheel in de Franse cultuur!

Duitsland

Op zoek naar een gezellige vakantiebestemming waarvoor je niet al te lang hoeft te reizen? Kies dan voor een romantische skivakantie in Duitsland. De relatief korte reistijd is natuurlijk erg fijn. Dit scheelt ook weer in de kosten, waardoor jullie misschien wel langer kunnen blijven en van elkaar kunnen genieten! In Duitsland is het altijd dikke pret. Start met een ochtendje skiën. Zodra jullie uitgeput zijn, is het tijd om een schnitzel te eten met wat Schnapps of een (weiss)biertje erbij. Bezoek de omliggende dorpjes en ontdek hoe romantisch Duitsland daadwerkelijk is.

Zwitserland

Ook Zwitserland staat hoog in de lijst van de beste skibestemmingen. De populaire en imponerende Alpen blijven een zeer populaire bestemming onder de skiliefhebbers. Daarnaast is dit land ook perfect voor een romantische vakantie. Dat vanwege de knusse dorpjes, adembenemende natuur, Zwitserse kaasfondue, chocola en natuurlijk ultieme