Droom even lekker weg… Voetjes in het zand en een cocktail in je hand! Op Aruba kan alles, niks moet. Het kleine eiland Aruba is een typische ‘relax huwelijksreis bestemming'. Je hebt er veel fijne (all inclusive) resorts en het eiland staat bekend om de vele mooie stranden.

 

Honeymoon Aruba – beste reistijd

In principe kunnen jullie het hele jaar door naar Aruba reizen. Het wordt er vrijwel nooit kouder dan 28°C… Maar, wil je voorkomen dat er af en toe een tropisch regenbuitje valt of dat jullie een dag bewolking hebben? Kies dan voor één van deze maanden: januari, februari, maart, april, mei en juni.

Hoewel Aruba in een gebied ligt waar vaker orkanen zijn, wordt het eiland bijna altijd overgeslagen. Dit komt door de zuidelijke ligging van Aruba. Het orkaanseizoen van het Caribische Gebied loopt van juni tot en met november.

 

Huwelijksreis Aruba – romantische hotels

Bij een romantische en tropische huwelijksreis op Aruba hoort natuurlijk ook een fijn resort! Dit zijn onze favoriete ‘honeymoon hotels op Aruba':

  • RIU Palace Aruba: dit luxe 5* resort behoort tot de populairste resorts van het eiland. Meerdere zwembaden, een SPA en een top service… Hier willen jullie heen!
  • Camacuri Appartementen: een budget-vriendelijk, maar zeer goed beoordeeld (8,4/10) hotel met centrale ligging t.o.v. het mooie strand & het centrum.
  • Renaissance Aruba: we kennen allemaal de filmpjes en foto's van de prachtig gekleurde flamingo's op Aruba… En dit beroemde privé strand hoort bij dit luxe 5* resort… Bingo!

 

Honeymoon Aruba – bezienswaardigheden

Willen jullie na al die dagen strand en relaxen ook wat zien van het eiland? Dat komt goed uit, want op Aruba kunnen jullie gemakkelijk het eiland ontdekken.

Naast de prachtige stranden heeft Aruba ook een indrukwekkende onderwaterwereld. Huur een snorkelset of ga duiken en ontdek de mooiste vissen!

Willen jullie een dagje shoppen of drankjes drinken buiten het resort? Kies dan voor een bezoek aan de hoofdstad van Aruba; Oranjestad. In de stad zijn veel bezienswaardigheden en je kunt er bijvoorbeeld naar het casino. Je zult je in Oranjestad niet snel vervelen!

> Bekijk alle bezienswaardigheden op Aruba