RIU Kaapverdië

RIU resorts staan voor uitmuntende service. Bij RIU is de gast dan ook echt koning. De resorts staan vaak op bijzondere locaties en hebben uitstekende faciliteiten. De RIU hotels zijn dan ook niet voor niets erg geliefd onder koppels. Je kunt er heerlijk van elkaar genieten zonder enige zorgen. Maar ook aan de kinderen wordt gedacht bij RIU, wat de resorts daarom ook ideaal maakt voor een familievakantie. Kaapverdië heeft wel drie prachtige RIU resorts. Dit zijn RIU Touareg, RIU Karamboa en RIU Funana (voorheen RIU Garopa). Alle RIU Kaapverdië resorts hebben een perfecte ligging en meerdere sterren. Ultiem genieten dus bij RIU Kaapverdië!

>> Bekijk alle RIU Kaapverdië aanbiedingen hier

 

RIU Touareg

In het schitterende en ongerepte Boa Vista is dit adembenemende RIU Touareg resort te vinden. Dit vijf sterren resort heeft iets van een sprookjesachtig kasteel met haar vele torentjes. RIU Touareg ziet er echter niet alleen uit als een sprookje, maar het voelt ook echt als een sprookje wanneer je hier verblijft. Zwembaden, gratis WiFi, een heerlijke wellness, een fijn zonneterras, een theater noem het maar op en RIU Touareg heeft het. Het RIU Touareg ligt bovendien echt pal aan een breed zandstrand waar jullie heerlijk kunnen relaxen. Daarnaast heeft deze RIU Kaapverdië verschillende sportfaciliteiten waaronder beachvolleybal, een fitnessruimte, een tennisbaan en kano's.

>> Bekijk alle RIU Touareg aanbiedingen hier

 

RIU Karamboa

RIU Karamboa is ook echt een pareltje. Met haar vijf sterren en 24-uurs service kun je hier niet anders dan compleet genieten. Het RIU Karamboa resort beschikt over prachtige zwembaden, heerlijke restaurants, een wellness, gratis WiFi, sportfaciliteiten, een tuin en nog veel meer. De wellness van RIU Karamboa bevat onder andere een sauna en verrukkelijke whirlpool. De sportfaciliteiten bestaan bij RIU Karamboa uit onder andere aerobics, fitness en tennis. Daarnaast ligt het RIU Karamboa resort direct aan het strand van Praia de Salines, waar jullie prachtige strandwandelingen kunnen maken.

>> Bekijk alle RIU Karamboa aanbiedingen hier

 

RIU Funana (voorheen RIU Garopa)

Het vijf sterren tellende RIU Funana (voorheen RIU Garopa) heeft alles wat jullie je kunnen wensen van een resort. Het resort heeft meerdere restaurants en bars waar jullie zeker aan jullie trekken komen. Daarnaast heeft het RIU Funana resort beschikking over gratis WiFi, zijn er uitgebreide sportfaciliteiten en een heerlijke wellness. Deze wellness bestaat onder andere uit een relaxruimte en een ontspannend stoombad. RIU Funana ligt bovendien direct aan het strand en nabij de levendige stad Santa Maria. Uiteraard zijn er ook meerdere zwembaden te vinden bij RIU Funana.

>> Bekijk alle RIU Funana aanbiedingen hier