Na maandenlang plannen is het eindelijk daar… De mooiste dag van je leven! En na alle spanningen die je beleeft op zo’n dag is er niks waar je meer naar uitkijkt dan je huwelijksreis! Eindeloze stranden… Heerlijk eten… Zwoele avonden… Het kan eigenlijk niet beter! Maar je weet wat ze zeggen, niks is zo veranderlijk als het weer. En zelfs op de meest tropische oorden wil er nog wel eens een buitje vallen. En wat doe je dan als pasgetrouwd stelletje… Een film kijken op Netflix natuurlijk! Maar welke moet je allemaal gaan kijken tijdens de regenachtige dagen op je honeymoon? Hieronder lees je meer over films en series voor tijdens je huwelijksreis en hoe je vanuit het buitenland ook toegang krijgt tot je favoriete Nederlandse aanbod van Netflix…

 

3 Leuke Netflix films voor tijdens jullie huwelijksreis

1. Love Actually
Deze romantische comedy uit 2003 volgt het liefdesleven van acht Londenaren in de aanloop naar kerst. Love Actually is niet één verhaal over de liefde, maar wel tien verschillende. In al deze verhalen heeft de liefde een andere uiting gekregen. Warme gevoelens, jaloezie, verdriet, onzekerheid, verleiding, seks, frustratie, zorgzaam, komisch, vriendschappelijk en noem maar er zo nog maar een paar op. De perfecte film om te lachen en te kijken met je geliefde.

2. Private Life
Misschien niet aan te raden op de huwelijksnacht zelf maar deze comedy uit 2018 is zeker een aanrader! De film gaat over de struggle van kinderen krijgen. Het acteerwerk van de hoofdrolspelers Paul Giamatti en Kathryn Hahns is grappig, oprecht en rakend.

3. Kung Fu Panda 3
Sinds 10 december op Netflix: Kung Fu Panda 3! Deze animatiefilm staat garant voor lachen gieren en brullen! Precies wat jullie nodig hebben om zo’n regenachtige avond door te komen!

 

Nederlands Netflix aanbod kijken in het buitenland

Hebben jullie tijdens de aanloop naar jullie huwelijksreis al elke romantische, spannende, grappige of horror film gekeken op Netflix en zijn jullie wel toe aan iets nieuws? Via VPN kunnen jullie ook een kijkje nemen in wat de buitenlandse Netflix voor films en series te bieden heeft, maar wat is VPN? Via een VPN verbinding kan je veilig internetten en geografische blokkades opheffen. Wat betekent dat je vanuit je romantische strandhuisje op een Thais eiland kunt aangeven dat je in je huiskamer in Nederland zit waardoor je het grotere assortiment van de Nederlandse Netflix kunt kijken. Waardoor je ook op je huwelijksreis verder kunt met je favoriete serie! Netflix toont namelijk altijd het aanbod van het land waar je je in bevindt (ook al heb je zelf een Nederlandse account). Er zijn verschillende VPN versies zowel betaald als gratis. En we begrijpen dat je je geld liever spendeert aan een romantisch dinertje voor 2 raden wij de gratis versie aan. Maak je huwelijksreis compleet met de beste gratis VPN verbindingen en geniet onbezorgd van de beste films en series waar ook ter wereld!