Verre bestemmingen, super-de-luxe 5* resorts en eilanden die je alleen per watervliegtuig kunt bereiken… Maar wie zegt dat je je honeymoon niet gewoon in het zonovergoten Spanje kunt doorbrengen? Spanje is een ideale bestemming voor een huwelijksreis aangezien je hier prachtige verblijfadressen hebt, de zon vaak schijnt en het eten hier om te smullen is. Paella, overheerlijke tapas, een kan sangria en natuurlijk gezelschap van je pas getrouwde partner: een betere combi kunnen wij niet bedenken! Wij geven jullie hieronder graag een aantal tips welke Spaanse bestemmingen ideaal zijn voor een huwelijksreis.

Huwelijksreis Spanje: Mallorca

Wie graag zijn honeymoon doorbrengt op een prachtig eiland, moet zeker het Spaanse Mallorca overwegen. Witte stranden, een intiem boutique hotel en een zonsondergang waar je u tegen zegt… Je hebt het hier allemaal! Het voordeel van een huwelijksreis op Mallorca is dat je er in slechts 2,5 uur heen vliegt. Op dit eiland vind je prachtige baaitjes, knusse straatjes met leuke restaurants en ook zelfs indrukwekkende natuurgebieden zoals Serra de Tramuntana. Een huwelijksreis naar het Spaanse Mallorca is dan ook zeker aan te raden! 

Ibiza als huwelijksreis bestemming

Naast Mallorca is ook Ibiza een ideale bestemming om jullie huwelijksreis door te brengen. Vergeet de drukke feesten, de massatoerisme en overvolle stranden… Ook op dit party eiland vinden jullie genoeg intieme plekken waar jullie in alle rust kunnen genieten als pasgetrouwd stel. Op Ibiza vinden jullie namelijk ook groene heuvels, schilderachtige dorpjes en ontelbaar veel knusse hotelletjes. Het perfecte onderkomen wanneer jullie net elkaar het jawoord hebben gegeven. Hebben jullie zin om wat meer de drukte op te zoeken? Ontdek dan het gezellige Ibiza-Stad en struin door het knusse centrum. Ook leuk om te doen: stel je favoriete picknick mand samen en bekijk de zonsondergang vanaf Cala d’Hort met Es Vedra op de achtergrond. Hoe romantisch…

Honeymoon op de Canarische Eilanden

Naast de prachtige Balearen zijn ook de Canarische Eilanden ideaal als huwelijksreis. De meest bekende Canarische Eilanden zijn Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en Lanzarote. Wie liever toeristen wil vermijden kan ook uitwijken naar het kleinschalige La Palma, La Gomera of zelfs El Hierro. Op de Canarische Eilanden vinden jullie ontelbaar veel luxe resorts, hotels met een privézwembad en moderne appartementen… Niks is hier te gek! Zijn jullie op zoek naar een geschikt verblijf op één van de Canarische Eilanden? Ga op vakantie naar Spanje met FTI Reizen en boek jullie huwelijksreis naar deze zonnige bestemming.

Natuurlijk zijn er nog veel meer Spaanse bestemmingen die ideaal zijn als huwelijksreis, aangezien het er maar net aan ligt waar jullie van houden. Maar met bovenstaande tips zitten jullie wat ons betreft altijd goed. Naar welke Spaanse bestemming gaat jullie voorkeur uit?