Het kiezen van de juiste bestemming voor je huwelijksreis is niet zo makkelijk als het lijkt… Ga je bijvoorbeeld voor het samen relaxen, romantische etentjes, samen prachtige natuur ontdekken of liever naar die bestemming waar jullie samen de mooiste herinneringen hebben? Genoeg keuze dus! Om het je wat makkelijker te maken, hebben we een kleine selectie van populaire huwelijksreis bestemmingen gemaakt…

 

Malediven

De kans is groot dat deze bestemming bij jou ook als eerste naar boven kwam.
De Malediven zijn namelijk bij uitstek dé bekendste huwelijksreis bestemming ter wereld. De prachtige stranden, de felblauwe zee en de romantische watervilla’s.
Op de Malediven vind je alle ingrediënten voor een reis vol romantiek en hier geniet je dan ook extra van het samenzijn als net getrouwd koppel…

 

 

Griekse eilanden

Je hoeft niet heel ver weg te gaan voor de ultieme huwelijksreis. Vandaar dat de Griekse eilanden ook erg populair zijn onder de ‘honeymooners’! Misschien denken veel mensen al snel aan een all-inclusie reis naar Griekenland, maar de Griekse eilanden hebben veel meer te bieden dan dat! Denk aan de romantische verblijven op de bergen van Santorini of aan de verlaten strandjes en de prachtige zonsondergang die Zakynthos je bieden… Of je nou voor romantiek, natuur, avontuur of ontspanning gaat. De Griekse eilanden kunnen je elk soort huwelijksreis bieden!

 

 

Bali

Op huwelijksreis naar Bali is hoe dan ook een goed idee! Er zijn tal van luxe verblijven te boeken waardoor je kunt genieten van een top combinatie van mooie stranden, prachtige natuur, activiteit en luxe… Wil je er ’s nachts ook nog even tussenuit samen? Op Bali is er altijd leven te vinden, dus ga samen op avontuur.
Je zal er geen spijt van krijgen! Het is ook zeker aan te raden om tijdens deze reis een bezoek te brengen aan de Gili eilanden.