Trouwen op een buitenlands strand wordt steeds populairder. Hieronder vind je onze top 10 van de mooiste stranden voor jullie huwelijk!

Clearwater Beach, Florida

Romantiek ten top, trouwen met uitzicht op de mijlenlange witte stranden, groene palmbomen en helderblauwe zee! Dit kan in Clearwater Beach Florida, aan de westkust van Florida. Trouwen bij zonsondergang, met uitzicht op de Golf van Mexico, is hier zeer geliefd. Er zijn hier tal van luxe resorts te vinden, waar op verschillende manieren vorm gegeven kan worden aan jullie bruiloft.

Turks- en Caicoseilanden

De Turks- en Caicoseilanden, ten zuidoosten van de Bahama’s, zijn beroemd om hun witte zandstranden, kraakheldere turquoise wateren en tropische tuinen. Tevens zijn deze eilanden een duikersparadijs ten voeten uit. De perfecte strandlocatie voor jullie huwelijk dus. Dit tropische paradijs biedt een keur aan resorts, waar vele verschillende all-inclusive huwelijksarrangementen worden aangeboden, geheel naar jullie wensen aan te passen. Een echte droombestemming…

Aruba

arubaLetterlijk: One Happy Island! De warmte en vriendelijkheid van de bevolking maken van Aruba al een paradijs. Tel daarbij op de hagelwitte stranden, het heerlijke zeebriesje en de diepblauwe Caribische wateren en je begrijpt waarom Aruba de ideale huwelijkslocatie is!

Palm Beach is één van de beroemdste stranden van Aruba en een zeer geliefde huwelijkslocatie. Bij zonsondergang kleurt de lucht prachtig rood-oranje en worden veel huwelijken gesloten. Met de plaatselijke resorts kun je jullie droomhuwelijk op vele manieren plannen.

Seychellen

De Seychellen, een archipel in de Indische Oceaan, ten oosten van Afrika. Bestaande uit 115 eilanden, met vele prachtigste stranden en uitzichten. Kies bijvoorbeeld voor Praslin, één van de grootste eilanden van de Seychellen. Met haar prachtige parelwitte stranden en palmbomen in overvloed is dit een unieke trouwlocatie.

Echter, wat veel mensen wellicht niet direct bij de Seychellen verwachten, is dat deze archipel een tal aan prachtige kapelletjes herbergt, waar op een unieke wijze indeling kan worden gegeven aan jullie huwelijksceremonie. Dus of je nu kiest voor een intieme kerkmis in één van de vele kappetjes of een huwelijksceremonie op het strand van één van de vele luxe resorts, op de Seychellen kan het allemaal!

Kapalua Bay Beach

Kapalua Bay Beach is een prachtig gouden zandstrand ten noordwesten van Maui, in Hawaï. Het adembenemende uitzicht op het kalme water in de baai, gelegen tussen twee lava riffen, maakt dit een idyllische trouwlocatie. Deze riffen zorgen ervoor dat het water rustig is en de baai beschermt wordt tegen de wind. Ideaal voor een huwelijksvoltrekking op het strand. Ook is het strand bij zonsondergang de ideale plek voor de trouwerij, aangezien het water in de baai zich dan heeft teruggetrokken. Romantischer dan echt óp het strand trouwen kan bijna niet!

Muir Beach, Californië

Een unieke strandlocatie voor jullie huwelijksvoltrekking, gelegen op 27 kilometer ten noordwesten van San Francisco. In dit prachtige beschermde natuurgebied valt amper voor te stellen dat de stad zo dichtbij is. Het strand ligt in een inham, die aan beiden kanten geflankeerd wordt door rotsen, met prachtige bomen en begroeiing. Je kunt op Muir Beach trouwen in het Nationaal Park of op het Muir Beach panorama punt, met prachtig uitzicht op zee. Ook adembenemend bij zonsondergang.
Een ideale locatie voor stellen die van de natuur én het strand houden.

St. Kitts

Midden in de Caribische zee ligt het prachtige eiland Saint Kitts. Een zonnige hemel, witte zandstranden en prachtige natuur, maken van dit eiland een onvergetelijke trouwlocatie. Uniek op St. Kitts is de trein die door de schilderachtige omgeving rijdt. Geniet samen vanuit de trein, van de groene suikerrietvelden en de prachtige kustlijn, om vervolgens op de plek van jullie ceremonie aan te komen. Met prachtige uitzichten over zee en het binnenland kunnen jullie elkaar het Ja-woord geven!

Cabo San Lucas, Mexico

Cabo san Lucas is een badplaats in de gemeente Los Cabos, te Mexico. De prachtige kust van Los Cabos is uitgegroeid tot een geliefde trouwlocatie. Mede doordat de huwelijken die hier gesloten worden, ook gelegaliseerd zijn in de Verenigde Staten. De luxe resorts die je hier vind, maar ook het prachtige weer en de mooie witte stranden, zorgen ervoor dat je een onvergetelijke trouwdag zult beleven.

Lizard Island, Australië

Trouwen met enkele onuitgenodigde gasten erbij? Dit was nog nooit zo leuk als op Lizard Island! Zoals de naam van het eiland doet vermoeden, gaat het hier om hagedissen, die overigens ongevaarlijk zijn. Het beschermde Lizard Island ligt op het Great Barrier Reef en is een tropische droom…hagelwitte stranden, turquoise zee en prachtige palmbomen. Een waar paradijs voor jullie huwelijksceremonie, met prachtige uitzichten!

Paphos, Cyprus

Paphos is gelegen aan de Middellandse Zee, op het prachtige eiland Cyprus. Waar kun je de liefde beter bezegelen dan op het eiland van Aphrodite, de godin van de liefde en vruchtbaarheid? Te midden van de palmbomen, blauwe zee en het mooie uitzicht. Veel accommodaties op Paphos hebben een eigen kapel, waar je kunt trouwen. Er zijn dus mogelijkheden in overvloed voor de huwelijksceremonie en je kunt hier ook nog eens een religieuze indeling aan geven.

Trouwen op een mooie tropische strandlocatie in het buitenland? Er zijn dus mogelijkheden en prachtige locaties genoeg. Hopelijk hebben jullie een beetje inspiratie gekregen! Al helemaal klaar om te pakken? Een aanrader zijn de weekendtassen bij Marington. Een luxe lifestyle webshop waar je van alles vindt voor een lekkere honeymoon trip.

 

Bronnen o.a.
www.beaches.com
www.zoover.nl/cyprus
www.travelbysan.nl