Aan de Noordoostkust van Zuid-Amerika ligt het prachtige land Suriname. Suriname grenst aan Frans-Guyana, Guyana, Brazilië en aan de Atlantische Oceaan. De officiële taal in Suriname is Nederlands, maar veel inwoners spreken Surinaams. In totaal wonen er ongeveer 580.000 mensen. De hoofdstad van Suriname is Paramaribo.

Zonvakantie honeymoon Suriname

Heerlijk uren aan het strand liggen, genieten van het prachtige weer en het mooie uitzicht. Suriname heeft een kustlijn van 380 kilometer, met daaraan veel leuke kustplaatsen. De populairste zonvakantie huwelijksreis bestemmingen zijn Paramaribo, Brokopondo en Wanica.

Paramaribo

Paramaribo is de hoofdstad en de meest levendige stad van Suriname. De stad is gelegen aan de grote rivier Suriname, die door het hele land stroomt. De stad ligt niet direct aan het strand (10 km), maar, veel hotels hebben zwembaden en een groot zonneterras.

Royal ToraricaRoyal Torarica Hotel: dit is zonder twijfel het meest luxe hotel in heel Suriname. Maak onder andere gebruik van de zwembaden, wellness, wifi en de sportfaciliteiten. Een heerlijk honeymoon resort!
>> Bekijk het Royal Torarica Hotel

 

Wyndham Garden ParamariboWyndham Garden Paramaribo: ontspannen bij de wellness of zweten bij de fitness… Geniet o.a. van het zwembad en het zonneterras. Dit luxe hotel is perfect voor een romantische honeymoon vakantie in Suriname!
>> Bekijk Wyndham Garden Paramaribo

 

Brokopondo en Wanica

Wil je liever de wildernis intrekken? Ontdek de prachtige natuur en cultuur van Suriname, maar overnacht wel in een luxe hotel waar je heerlijk kunt genieten van de zon…

Luxe hotel in SurinameBerg en Dal Eco & Cultural River Resort: midden in de jungle van Suriname (in Brokopondo) kun je genieten van het prachtige uitzicht. Heerlijk 'thuiskomen' na een actieve dag in de jungle van Suriname!
>> Bekijk Berg en Dal Eco & Cultural River Resort

 

Surinat SurinameAppartementen Surinat: dit prachtige privé appartement in Wanica ligt op een voormalig citrusplantage. Een unieke, maar prachtige locatie voor een romantische huwelijksreis naar Suriname.
>> Bekijk Surinat Appartementen

 

Kijk ook eens op Suriname Dealz voor meer aanbiedingen en reisinformatie.