Club Med Gregolimano – Kamers & Verblijf

Jullie hebben de keuze uit twee verschillende accommodaties: in het hotel direct aan het strand, of in een luxe bungalow in het pijnboombos. Daarnaast is er ook een rang in luxe van kamers. Oplopend is de keuze uit: Club, Deluxe en Suite. De Suite is daarentegen het meest geschikt voor tijdens jullie huwelijksreis. Hier hebben jullie de beschikking tot de meest luxe privé services!

> Bekijk Club Med Gregolimano op de website van Club Med

Club Med Gregolimano – All Inclusive faciliteiten

Een honeymoon waar alles geregeld is en waar jullie je nergens over druk hoeven te maken; dat is een vakantie bij Club Med. Jullie verblijf is All Inclusive met heerlijke diners en mooie excursies!

Eten & Drinken Club Med Gregolimano

Inbegrepen in jullie All Inclusive pakket eten & drinken zit: ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes. Voor een vers en creatief diner hoeven jullie het resort niet te verlaten. De ervaren koks van Club Med zetten elke avond met liefde weer een nieuw diner in de vele restaurants van Club Med Gregolimano klaar!

Sport & Ontspanning Club Med Gregolimano

Ook voor sport & ontspanning zitten jullie in dit resort goed! In jullie All Inclusive arrangement zitten onder andere de vele faciliteiten die Club Med Gregolimano jullie aanbiedt. Ga samen lekker een middagje waterskieen of neem een frisse duik in het grote zwembad!

Verder kunnen jullie ook nog gebruik maken van de volgende Club Med faciliteiten:

  • Ontspanning: jeu-de-boules, tafeltennis, zwembad, avonden met festiviteiten
  • Lessen: tennis, waterski, boogschieten, fitness, zeilen, aquadynamic
  • Sporten: beachvolleybal, cardiotraining Club Med Gym, Kin-Ball

Excursies vanuit Club Med Gregolimano

Iets wat jullie zeker niet mogen overslaan: een excursie. Club Med Gregolimano biedt verschillende leuke en interessante tripjes aan.

Een paar voorbeelden van excursies Club Med:

  • Stedentripje Athene
  • Boottocht en snorkelen
  • Een dag Delphi
  • Helicoptertocht
  • Eiland Lihadonesia

> Bekijk alle excursies

Reviews & Beoordelingen Club Med Gregolimano

Huwelijksreis Club Med Gregolimano honeymoonAls een verblijf bij een resort ‘hemels' wordt genoemd, dan weten wij beiden dat we hier snel naar toe moeten! In de recensies lezen we over de uitstekende service, perfecte faciliteiten en de romantische kamers. Ook de ligging van Club Med Gregolimano is uitstekend en op goede afstand van vele bezienswaardigheden. Oftewel, jullie honeymoon op het Griekse Club Med Gregolimano wordt fantastisch!

 

 

> Bekijk Club Med Gregolimano