Club Med Punta Cana – Kamers & Verblijf

Het Club Med resort in Punta Cana is zeer kleurrijk en past helemaal bij de sfeer van de Dominicaanse Republiek. Jullie overnachten in één van de mooie bungalows die in de tuin verspreid liggen. Dit creëert een stukje privacy, en dient als perfecte uitvalbasis tijdens jullie huwelijksreis. Jullie kunnen een keuze maken uit verschillende soorten suites. De meest luxe versie is de Suite Zone 5T. Deze suite is zeer geschikt voor een honeymoon. Jullie kunnen vanuit jullie bungalow gemakkelijk het strand op lopen en zelfs gebruik maken van persoonlijke services!

> Bekijk Club Med Punta Cana Resort bij Club Med

 

Club Med Punta Cana – All Inclusive faciliteiten

Zoals gewoonlijk bij Club Med is ook het Punta Cana Resort van alle All Inclusive gemakken voorzien. Niet alleen eten en drinken is inbegrepen in jullie all inclusive arrangement, maar ook sport, ontspanning en prachtige excursies!

Eten & Drinken in Club Med Punta Cana

Hoewel jullie in de omgeving ook heerlijk uit eten kunnen gaan, hoeven jullie voor een heerlijke maaltijd niet ver te zoeken. In het resort zijn meerdere restaurants die verrukkelijke maaltijden voor jullie klaarmaken en van het etentje een echte belevenis maken. Inbegrepen in het All Inclusive pakket zijn: ontbijt, lunch, diner, snacks & drankjes.

Sport & Ontspanning bij Club Med Punta Cana

Ook voor ontspanning zitten jullie bij Club Med Punta Cana goed. In Club Med Spa by L’OCCITANE kunnen jullie genieten van heerlijke behandelingen, een theehuis en een zoetwaterzwembad. Jullie kunnen de keuze maken uit verschillende arrangementen om een behandeling te krijgen die precies naar wens is!

Verder kunnen jullie ook gebruik van maken van o.a. de volgende Punta Cana faciliteiten:

  • Sport: snorkelen, waterpolo, zeilen, kayakken, basketbal, beach volleybal, krachttraining & cardio
  • Lessen: windsurfen, zeilen, boogschieten, (Aqua) Zumba & yoga
  • Ontspanning: tafeltennis, jeu de boules, dansen, (uiteraard) zwemmen en veel extra entertainment!

Excursies vanuit Club Med Punta Cana

Ook inbegrepen in jullie All Inclusive verblijf op Club Med Punta Cana zijn diverse excursies. Een paar voorbeelden:

  • Dolfijnen avontuur: zwemmen met dolfijnen, voor wie is dit nu geen droom?
  • Eiland Saono: maak een dagtocht op het prachtige jacht Atlantis, snorkel, lunch en ontdek het eiland en de omgeving
  • Dominicaanse Kleuren: bezoek interessante lokale highlights op de Dominicaanse Republiek in 1 dag
  • Catamaran of Buggy tochten

 

> Bekijk alle excursies

 

Reviews & Beoordelingen Club Med Punta Cana – Dominicaanse Republiek

Honeymoon Club Med Punta Cuna Resort HuwelijksreisUit de vele positieve recensies blijkt dat het resort zeer centraal gelegen is op de Dominicaanse Republiek, het eten en drinken heerlijk is en dat het net een paradijs lijkt! Ook de vele activiteiten die het resort organiseert worden benadrukt. Vanuit het resort zijn verschillende excursies en activiteiten (zoals een stedentrip of watersporten) te boeken en zijn volgens de gasten perfect geregeld. Kortom, de suites, de activiteiten en de faciliteiten van Club Med Punta Cana Resort zijn ideaal voor jullie huwelijksreis!

 

> Bekijk Club Med Punta Cana Resort bij Club Med