Kamers RIU Lupita Mexico

De kamers van Hotel RIU Lupita zijn modern en romantisch ingericht. Jullie kunnen kiezen voor een een prachtige Double Room. Deze kamer heeft onder andere de beschikking over WiFi, een flatscreen, een terras of een balkon.

> Bekijk RIU Lupita Mexico bij TUI

> Bekijk RIU Lupita Mexico bij de VakantieDiscounter

 

Bezienswaardigheden en amusement RIU Lupita Mexico

Heerlijk relaxen aan het mooiste strand van Mexico, Playa del Carmen, om daarna lekker uit eten te gaan bij één van de restaurantjes op de boulevard. Ook kunnen jullie via Hotel RIU op excursie gaan. Bezoek met z’n tweetjes het biosfeerreservaat van Sian Ka’an, de Crococum Zoo en natuurlijk de prachtige botanische tuinen.

Ook kunnen jullie je bij het hotel zelf perfect vermaken. Ontspan een dag aan het zwembad waar jullie de hele dag kunnen genieten van lekkere drankjes en hapjes.

Andere faciliteiten:

  • Tafeltennis, volleybal, basketbal
  • Proefduiken
  • Multisportplaats
  • Surfen, catamaran, kayak, snorkelen
  • Shows of RIU
  • Golfbaan

All Inclusive RIU Lupita Mexico

De hele dag genieten van heerlijk eten en niet te vergeten de grote hoeveelheid verschillende drankjes. Dag en nacht staat het personeel van RIU klaar om de honeymoon voor jullie compleet te maken. Daar hoort natuurlijk ook het assortiment voor het onbijt, lunch en diner bij. Jullie kunnen iedere avond opnieuw een keuze maken uit de verschillende gerechten die de zeer ervaren koks voor jullie klaar maken.

> Bekijk RIU Lupita Mexico bij TUI

> Bekijk RIU Lupita Mexico bij de VakantieDiscounter