Kamers RIU Merengue

Jullie hebben bij RIU Merengue de keuze uit vijf verschillende soorten kamers. De Suites zijn daarentegen de meest luxe kamers en het meest geschikt voor de huwelijksreis. Jullie hebben tijdens jullie verblijf onder andere een terras of balkon, WiFi, zeezicht, een ligbad en andere luxe faciliteiten.

> Bekijk RIU Merengue bij TUI

> Bekijk RIU Merengue bij Trivago

> Bekijk RIU Merengue bij de VakantieDiscounter

 

Bezienswaardigheden en amusement RIU Merengue

Dit clubhotel ligt direct aan het strand, jullie hoeven dus niet ver te lopen om heerlijk te kunnen genieten van het warme zeewater. Ook bij RIU Merengue zelf zijn heerlijke faciliteiten om mee te ontspannen tijdens de huwelijksreis. Kies voor een heerlijke massage, om daarna helemaal bij te komen in de sauna of in het wellnesscenter.

Willen jullie een dagje buiten Riu Merengue ervaren? Dan kunnen jullie een bezoek brengen aan de fantastische stad Puerta Plata (Amberkust). Deze stad heeft een lange geschiedenis en vele bezienswaardigheden!

 

All Inclusive RIU Merengue

Om heerlijk te kunnen genieten van verse maaltijden en verschillende lekkere drankjes (alcoholisch en non-alcoholisch) hoeven jullie niet ver te zoeken. Tijdens jullie verblijf hebben jullie 24 uur per dag en 7 dagen per week de beschikking over een topservice. ’s Avonds staan zeer ervaren koks de lekkerste maaltijden uit verschillende internationale keukens voor jullie klaar te maken. Ook het ontbijt en de lunch zijn zeer goed geregeld!

> Bekijk RIU Merengue bij TUI

> Bekijk RIU Merengue bij Trivago

> Bekijk RIU Merengue bij de VakantieDiscounter