Kamers RIU Naiboa Dominicaanse Republiek

De kamers zijn modern ingericht en bieden een perfecte plek om heerlijk uit te rusten na een drukke dag. Vanuit jullie kamer hebben jullie een mooi uitzicht over het gebied rondom het complex. Elke kamer heeft de beschikking over een terras of een balkon, jullie kunnen dus romantisch, zonder andere toeristen, een drankje drinken in de zon.

 

> Bekijk RIU Naiboa bij TUI

> Bekijk RIU Naiboa bij Trivago

> Bekijk RIU Naiboa bij de VakantieDiscounter

 

Bezienswaardigheden en amusement RIU Naiboa Dominicaanse Republiek

RIU Naiboa is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. Het hotel ligt midden in een prachtig natuurgebied en ver weg van de drukke stad. Het weer is hier bijna altijd perfect, wat het ontzettend aangenaam maakt om hier te verblijven.

Bij RIU zelf kunnen jullie gebruik maken van het wellnesscenter, de fitness, het zonneterras en het zwembad. Daarnaast zijn ook de vele excursies aan te raden!

 

All Inclusive RIU Naiboa Dominicaanse Republiek

Willen jullie de hele dag door genieten van heerlijke drankjes en snacks? En willen jullie bij het diner de keuze hebben uit verschillende internationale keukens? Dan past dit All Inclusive resort perfect bij jullie! 24 Uur per dag kunnen jullie hier terecht voor zowel alcoholische als non-alcoholische drankjes. Ook het ontbijt, de lunch en het diner zijn op-en-top geregeld!

 

> Bekijk RIU Naiboa bij TUI

> Bekijk RIU Naiboa bij Trivago

> Bekijk RIU Naiboa bij de VakantieDiscounter