Kamers RIU Tequila Mexico

De kamers van RIU Tequila zijn in een prachtige oosterse sfeer ingericht. Luxe en comfortabele kamers die perfect zijn voor de honeymoon. Jullie kunnen kiezen voor de Double Rooms of voor een Junior Suite. Een Junior Suite is net iets luxer dan de Double Room. Jullie hebben onder andere de beschikking over een ligbad, een flatscreen en een woonkamer.

> Bekijk RIU Tequila Mexico bij TUI

> Bekijk RIU Tequila Mexico bij de VakantieDiscounter

 

Bezienswaardigheden en amusement RIU Tequila Mexico

Op slechts 3 kilometer afstand ligt het bekende Playa del Carmen. Heerlijk genieten onder de palmbomen met heerlijke tapas. Ook kunnen jullie via RIU een excursie boeken. Bezoek de bijzondere piramides of de oude gebieden van de Maya’s.

Maar, ook in het hotel zelf kunnen jullie je amuseren. Er zijn verschillende sporten en activiteiten te ondernemen. Geniet in de sauna, na een dagje windsurfen, kayakken of snorkelen.

 

All Inclusive RIU Tequila Mexico

Zoals we gewend zijn bij RIU hotels is ook bij RIU Tequila alles tot in de puntjes geregeld. 24 uur per dag hebben jullie de beschikking over heerlijke hapjes en drankjes. Met meerdere restaurants hebben jullie elke dag weer de keuze uit verschillende soorten gerechten van de zeer ervaren koks!

> Bekijk RIU Tequila Mexico bij TUI

> Bekijk RIU Tequila Mexico bij de VakantieDiscounter