RIU laat jullie een keuze maken uit vier verschillende soorten reizen: Hotels & Golf, Hotels & Spa, Hotels & Meetings en Hotels & Bruiloft. De meest geschikte hotels voor jullie honeymoon staan vanzelfsprekend bij de optie Hotels & Bruiloft.

Meer RIU hotels & aanbiedingen bij Vakantiedealz

 

Tussen alle fantastische resorts hebben wij de beste accommodaties gevonden:

Riu Palace Hammamet Marhaba TunesiëRIU Palace Hammamet Marhaba Tunesië: één van de nieuwste, en meest luxe, accommodaties van RIU. Geniet van de romantische omgeving, het wellness pakket en natuurlijk van de liefde…
> Bekijk RIU Palace Hammamet Marhaba Tunesië

 

Riu Karamboa KaapverdiëRIU Karamboa: in een mooier gebied dan waar RIU Karamboa ligt kunnen jullie de honeymoon niet vieren. Met uitzicht over het vulkanische gebied en de Atlantische Oceaan kan dit alleen een droom in Kaapverdië zijn!
> Bekijk RIU Karamboa

 

Riu Bambu Punta CanaRIU Bambu Punta Cana: een zorgeloze honeymoon in het mooiste gebied van de Dominicaanse Republiek. Jullie huwelijksreis bij RIU Bambu is als een droom die uitkomt. Jullie genieten All Inclusive van de luxe en welness!
> Bekijk RIU Bambu Punta Cana

 

Riu Caribe MexicoRIU Caribe: dit hotel is één van onze favorieten in Mexico. Luxe is erg belangrijk, en dan ook heerlijk voor tijdens de honeymoon. Vanuit jullie suite hebben jullie een prachtig uitzicht over de oceaan, en de fantastische stad is op loopafstand!
> Bekijk RIU Caribe