Tijdens een rondreis door Costa Rica bezoeken jullie onder andere San José, de vele nationale parken, Samara, Monteverde en de bekende Arenal Vulkaan.

Wij raden jullie aan om minimaal twee weken uit te trekken voor een rondreis. Meer dagen is natuurlijk altijd goed!

 

Op zoek naar een complete reis met alle hoogtepunten van Costa Rica? Bekijk dan eens de rondreizen van TUI. Een romantische en prachtige honeymoon voor twee!
> Bekijk de verschillende rondreizen van TUI

 

Malediven vakantie FoxGenieten aan de prachtige stranden, het ontdekken van de natuur en knuffelen met de liefste dieren? Tijdens een rondreis van FOX kan het allemaal! Een droom die werkelijkheid wordt…
> Bekijk de verschillende rondreizen van FOX

 

TenzingtravellogoZoals we gewend zijn van Tenzing Travel; een zeer breed aanbod met rondreizen. Ontdek het heerlijke land zoals jullie dat zelf willen. Geniet van de natuur en de prachtige stranden. Een honeymoon waar velen van dromen!
> Bekijk de verschillende rondreizen van Tenzing Travel

 

KRAS logoVan een combinatiereis tot en met een natuurreis; bij KRAS zijn alle mogelijkheden voor jullie geselecteerd. Een romantische honeymoon met alle highlights van Costa Rica.
> Bekijk de verschillende rondreizen van KRAS

 

Riksja Travel logoBij Riksja Travel (Costa Rica Online) bouwen jullie je eigen droomreis. Een honeymoon waar jullie wensen centraal staan, een reis waar jullie altijd al van droomde! Ontdek Costa Rica op jullie eigen manier…
> Bekijk de verschillende rondreizen van Riksja Travel / Costa Rica Online