Tijdens een rondreis door (Oost) Mexico bezoeken jullie o.a. Mexico Stad, Puebla, San Cristobal, Palenque en nog vele andere plekken in (Oost) Mexico. De vele bezienswaardigheden en pittoreske dorpen worden één voor één langsgelopen, zo missen jullie niets van dit prachtige land!

Voor een beetje rondreis door Mexico moet je toch zeker wel 2 weken uit trekken. Hieronder hebben we enkele mooie individuele rondreizen van 2 weken of meer voor jullie verzameld.

 

Bij TUI hebben jullie een tal van keuzes binnen verschillende rondreizen door Mexico. Bezoek natuurlijk Mexico City, maar ook Sumidero Canyon en kleurrijk San Cristobal. Een droom die eindelijk werkelijkheid kan worden!
> Bekijk de verschillende rondreizen bij TUI

 

Malediven vakantie FoxMexico zoals jullie nog nooit hebben gezien. Met een rondreis door Mexico bij FOX krijgen jullie de unieke kans om het land beter te leren kennen. Reis langs de hoogtepunten en overnacht in romantische accommodaties!
> Bekijk de verschillende rondreizen bij FOX

 

TenzingtravellogoLekker luieren aan het strand van Cuncun, maar ook genieten in de authentieke restaurantjes van Mexico City? Tijdens een rondreis bij Tenzing Travel kan het allemaal. Kies zelf het aantal dagen en de bestemmingen, een droomreis!
> Bekijk de verschillende rondreizen bij Tenzing Travel

 

Riksja Travel logoBij Riksja Travel (Mexico Online) is het mogelijk om jullie eigen droom honeymoon helemaal zelf samen te stellen. Van natuur tot en met een strandvakantie, combineer en geniet! Een romantische reis voor twee…
> Bekijk de verschillende rondreizen bij Riksja Travel / Mexico Online

 

KRAS logoOntdek de fantastische hoogtepunten van Mexico tijdens een rondreis van KRAS. Kom meer te weten over de fascinerende Mayacultuur en relax op de verborgen, romantische strandjes aan de kust van Mexico!
> Bekijk de verschillende rondreizen bij KRAS