Enkele hoogtepunten van jullie rondreis:

  • Afternoon tea Cameron Highlands
  • Jungle van Taman Negara
  • Pangkor
  • Langkawai
  • Bako N.P.
  • Jungle van Belum
  • Het merengebied Kenyir
  • Kampong

Wij hebben voor jullie de beste reisaanbieders verzameld:

TUI biedt verschillende mooie rondreizen waar jullie het mooiste van Maleisië te zien krijgen. Heerlijk samen weg en perfect voor de honeymoon! Stranden, natuur en bezienswaardigheden, romantisch voor twee!
> Bekijk de verschillende rondreizen bij TUI

 

Malediven vakantie FoxVinden jullie het moeilijk om keuzes te maken? FOX maakt het net even wat makkelijker voor jullie. Ruime keuze met duidelijke uitleg en verschillende doelen van de individuele rondreizen. Een droom die werkelijkheid wordt!
> Bekijk de verschillende rondreizen bij FOX

 

TenzingtravellogoAls we het hebben over een groot aanbod, dan hebben we het over Tenzing Travel. Tenzing Travel heeft de meest perfecte rondreizen voor jullie samengesteld. Van natuurreizen tot en met strand/relaxreizen, bij Tenzing Travel wordt de honeymoon een succes!
> Bekijk de verschillende rondreizen bij Tenzing Travel

 

Van Verre logoBij VanVerre kiezen jullie zelf hoe de reis eruit gaat zien. Het aantal dagen, de bestemmingen en de accommodaties zijn helemaal jullie eigen keuze. Een romantische, individuele reis perfect voor de honeymoon!
> Bekijk de verschillende rondreizen bij VanVerre

 

Malediven vakantie 333 Travel333Travel biedt fantastische rondreizen aan. Kies en herken de reis aan een thema, waardoor jullie gemakkelijk kunnen zien of de rondreis bij jullie past. Kies bijvoorbeeld voor een fly drive of een grand tour!
> Bekijk de verschillende rondreizen bij 333Travel

 

Riksja Travel logoRiksja Travel (Maleisie Online) is gespecialiseerd in rondreizen door West-Maleisie. Kies voor een culinaire reis of bijvoorbeeld voor een natuurreis; hier kan het allemaal! Een romantische, individuele rondreis voor twee…
> Bekijk de verschillende rondreizen bij Riksja Travel / Maleisie Online