Verschillende highlights die jullie tijdens een rondreis door Nieuw-Zeeland tegenkomen:

  • Noordereiland & Zuidereiland
  • Christchurch
  • De vulkanen
  • Bay of Islands
  • Franz Josef Glacier
  • Auckland

 

TenzingtravellogoBij Tenzing Travel krijgen jullie een breed assortiment met luxe rondreizen. Kies zelf welke reis bij jullie past. Verschillende hoogtepunten op zowel het Noordereiland als het Zuidereiland. Genieten tijdens de honeymoon!
> Bekijk de verschillende rondreizen van Tenzing Travel

 

Bij 333Travel hebben jullie de keuze uit reizen die het mooiste van Nieuw-Zeeland aan jullie laten zien. Van de prachtige natuur tot aan de bruisende steden; bij 333Travel krijgen jullie een complete, romantische huwelijksreis!
> Bekijk de verschillende rondreizen van 333Travel

 

Malediven vakantie FoxAltijd al gedroomd van een romantische en individuele rondreis door een land zoals Nieuw-Zeeland? FOX heeft de mooiste reizen voor jullie geselecteerd, zodat jullie honeymoon een perfecte reis voor twee wordt!
> Bekijk de verschillende rondreizen van FOX

 

Riksja Travel logoBij Riksja Travel (Nieuw Zeeland Online) is de keuze van rondreizen erg breed! Kiezen jullie voor een reis door het Noordereiland? Of zijn jullie erg benieuwd naar de natuur op het Zuidereiland? Hier kan het allemaal!
> Bekijk de verschillende rondreizen van Riksja Travel / Nieuw Zeeland Online

 

SNP logoRondreizen waar velen over dromen; een romantische trip voor twee, langs de hoogtepunten van een land. SNP maakt deze droom voor jullie werkelijkheid. Een fantastische rondreis met de beste highlights!
> Bekijk de verschillende rondreizen van SNP