Maanden of misschien wel jaren droom je van jullie grote dag: de bruiloft. Na een periode van regelen, plannen en misschien wel stressen is het tijd om samen volledig tot rust te komen tijdens dé huwelijksreis. Samen ontspannen, nagenieten van de mooiste dag en vele prachtige momenten. Maar wat voor type huwelijksreis kiezen jullie? Gaan jullie voor een super luxe all inclusive vakantie waar je volledig in de watten wordt gelegd? Of houdt je veel meer van een avontuur en natuur? Samen nieuwe herinneringen maken, indrukwekkende activiteiten ondernemen en nieuwe culturen proeven. Wij zetten de 3 mooiste Europese eilanden voor een onvergetelijke huwelijksreis op een rij.

1. Huwelijksreis Azoren: dé bestemming voor natuurliefhebbers

Een romantische wandeling over een vulkaankrater met waanzinnige uitzichten, neem een duik in een natuurlijke warmwaterbron, heerlijk eten en fantastische wijnen. Moeten we nog even doorgaan of heb je de perfecte bestemming voor jullie huwelijksreis genoteerd? De Portugese Azoren zijn werkelijk prachtig. Bezoek één van de 9 Azoren eilanden en geniet van de prachtige natuur en vele bezienswaardigheden. Houden jullie meer van een actieve huwelijksreis? Ga dan eiland hoppen op de Azoren. De Portugese eilandengroep wordt ook wel het Hawaï van Europa genoemd. De vulkanische eilanden zijn enorm groen en nog niet ontdekt door het massatoerisme. Lees meer over een huwelijksreis Azoren.

Vallei Azoren Mooie Azoren

2. HoneymoonMadeira: bloemeneiland

Wil je een combinatie van luxe en een actieve huwelijksreis? Dan is bloemeneiland Madeira misschien wel de perfecte honeymoon bestemming voor jullie. Je vindt er vele betaalbare en luxe hotels, heerlijk om samen volledig tot rust te komen. Maar er zijn ook voldoende activiteiten te ondernemen. Het eiland staat bekend om haar bloemenpracht en mooie natuurlijk. Maak een wandeling door één van de vele botanische tuinen of langs de unieke levada’s. En wat dacht je van samen walvissen en dolfijnen spotten? Deze unieke activiteit gaan jullie nooit vergeten. Lees meer over een huwelijksreis Madeira.

3. Huwelijksreis zonnig Mallorca

Wanneer je op zoek bent naar een onvergetelijke honeymoon bestemming denk je misschien niet direct aan Mallorca. Maar het zonnige Spaanse eiland heeft je veel te bieden en is het overwegen waard. Geniet samen van de vele mooie en schattige baaitjes en proef de lekkerste tapas in de gezellige straatjes van Palma de Mallorca. Maak een romantische boottocht en zie de zon onderaan. Op slechts 2,5 uur vliegen ben je al op het zonnige Mallorca, een huwelijksreis bestemming die zeker de moeite waard is om te overwegen!