Wie ben je en wat doe je precies?

Ik ben Milene du Burck, 30 jaar en ik ben 7 jaar geleden gestart met Beau Mariage Weddingplanners. De afgelopen jaren is Beau Mariage het weddingplanbureau van Nederland geworden voor exclusieve bruiloften.

Wat is je achtergrond of ervaring met huwelijksreizen?

Voor onze bruidsparen bij Beau Mariage denken we graag mee met het zoeken naar de mooiste en leukste huwelijksreizen, vaak op unieke, luxe en exclusieve plekken.

Ben je zelf op huwelijksreis geweest?

Ik ben zelf nog niet getrouwd, maar als het ervan komt dan graag naar een heerlijk tropisch eiland met alle luxe eromheen!

Wat is voor jou de ultieme huwelijksreis bestemming en waarom?

Ik ben zelf een enorme zon, zee en strand liefhebster. Als drukke ondernemer met twee kleine kinderen thuis, geniet ik het meest van een relaxvakantie. Als huwelijksreis denk ik dan al snel aan een tropisch eiland, zoals op een Malediven vakantie, of richting Mauritius of de Seychellen.

Wat is volgens jou de meest romantische huwelijksreis bestemming?

Alle huwelijksreizen hebben uiteraard iets romantisch! Het is vooral wat je er samen van maakt en wat is er niet leuker dan samen heerlijk na te genieten van je prachtige bruiloftsdag(en). Dan maakt het eigenlijk niet uit waar je bent als je maar samen bent.

Wat voor originele dingen heb je zoal gehoord over huwelijksreizen?

Veel van de bruidsparen bij Beau Mariage Weddingplanners hebben al veel gezien van de wereld en kiezen steeds vaker voor een verre skivakantie, bijvoorbeeld in een luxe resort in Canada. Sneeuw van verre!

Heb je nog algemene tips voor honeymooners?

Wij hebben steeds vaker als cadeautip voor gasten om een deel van de huwelijksreis cadeau te laten geven door gasten.  Honeymoon2give kan dit op een hele mooie wijze presenteren.

Nog andere laatste tips voor stellen in de aanloop naar hun huwelijk?

Zorg dat je een goed team van vrienden en familieleden om je heen verzamelt die het leuk vinden om te organiseren. Laat hen zaken regelen en coördineren op de dag zelf, zodat je als bruidspaar meer kan genieten van de dag zelf! Willen jullie dit niet neerleggen bij vrienden of familieleden en iedereen laten genieten van de dag, schakel dan een weddingplanner in, bijvoorbeeld Beau Mariage Weddlingsplanners. 🙂