Je huwelijksreis is ongetwijfeld één van de mooiste momenten die je samen met je geliefde zult meemaken. Jullie zullen nog lang blijven terugdenken aan de herinneringen die je tijdens deze reis maakt. Ook als je later kinderen krijgt zal je ze waarschijnlijk in geuren en kleuren willen vertellen hoe mooi deze reis was. Ook je vrienden en familie wil je graag laten blijken hoe fijn jullie het samen hebben gehad. Je herinneringen wil je het liefst bewaren. Daarvoor kan je een mooi fotoboek maken van de mooiste momenten van deze prachtige reis.

Herinneringen delen

Een huwelijksreis is bij uitstek een reis die je sámen wil beleven. Daardoor heb je als je thuiskomt een hoop herinneringen die je samen hebt gemaakt die je wil delen met je vrienden en familie. Tijdens je reis willen jullie waarschijnlijk het liefst alleen zijn. Maar misschien wil je achteraf wél de mooiste momenten met anderen delen. Herinneringen zijn echter vaak moeilijk onder woorden te brengen. Een foto daarentegen is een heel ander verhaal. Een foto kan je direct meenemen naar een herinnering. Zo kun je zowel jezelf als je vrienden een terugblik bieden naar de mooiste momenten van je huwelijksreis, bijvoorbeeld naar Bali.

De tijd vliegt

Als je het leuk hebt gaat de tijd snel. Voor je het weet is je huwelijksreis voorbij. Met een fotoboek kan je deze mooie reis vastleggen en hem later nog eens herbeleven. Het is geweldig om samen met je partner terug te denken aan de mooie momenten die je samen tijdens deze reis hebt meegemaakt.

Gemakkelijk foto’s afdrukken

Het kan natuurlijk ook zijn dat het maken van foto’s niet je favoriete hobby is. Of misschien wil je tijdens deze prachtige reis liever genieten van het moment en heb je genoeg aan het maken van slechts een handjevol foto’s. Het kan natuurlijk ook zijn dat je iemand tijdens de reis een prachtige foto van jullie hebt laten maken. In dat geval is het ook leuk om – in plaats van een geheel fotoboek samen te stellen – één of enkele van je favoriete foto’s te kunnen afdrukken. Gelukkig kun je online gemakkelijk foto’s afdrukken.

Wanddecoratie met een herinnering

Als je een foto wil laten afdrukken zijn er genoeg mogelijkheden om daar je eigen creatieve twist aan te geven. Je kan hem zo groot als je zelf wil laten afdrukken. Daarnaast heb je de keuze tussen allerlei materialen zoals hout, canvas of forex. Daarmee creëer je prachtige wanddecoratie. Tegelijkertijd geef je jou en je geliefde een tastbare en persoonlijke herinnering aan je huwelijksreis. Hang hem bijvoorbeeld aan de muur in de woonkamer. Iedere keer als je daar langs loopt zal je direct terugdenken aan een mooi moment.

Een fotoboek met eigen thema

Ben je bang dat de prachtige foto’s die je tijdens je huwelijksreis hebt gemaakt ergens achterin een SD-kaart belanden? Het is veel fijner om te kunnen bladeren in een boek of een mooi canvas aan de muur te hebben hangen. Door een fotoboek of een fotovergroting te maken, maak je de mooiste herinneringen aan je huwelijksreis tastbaar.