Voor wie niet zo van de lange vluchten is, maar wel van een fantastische bestemming houdt is deze aanbieding perfect! Bij deze deal krijgen jullie luxe, stijl en een heerlijke vakantie… We hebben het over Hotel Capotaormina in Sicilië, Italie. Dit land staat op nummer drie in de lijst van favoriete bestemmingen op Huwelijksreiswijzer, dit omdat het een prachtig land is met mooie streken. Laat Sicilië nou net bovenaan ons lijstje staan!

Betaal slechts €1074,- per persoon wanneer jullie op 12 september vertrekken vanuit Amsterdam!

CapotaorminaHotel Capotaormina

Dit hotel biedt jullie pure luxe, ontspanning en een moment voor jullie zelf. Hotel Capotaormina heeft op de website van Arke het Golden Label (een exclusief hotel op een toplocatie) en dat is niet voor niets! Jullie kunnen tijdens jullie verblijf heerlijk vertoeven aan het privéstrand van het hotel. Daarnaast heeft Hotel Capotaormina ook de beschikking over een een zwembad en zonneterras.

TIP: is dit voor jullie huwelijksreis? Ontvang dan Prosecco en vers fruit bij aankomst op de kamer!

Kamers Hotel Capotaormina

De kamers van het hotel zijn luxe en klassiek ingericht en bieden een plek waar jullie heerlijk tot rust kunnen komen na een lange dag. De kamers hebben airco, TV, een gratis kluisje, een bad en een balkon met een zitje.

> Bekijk Hotel Capotaormina bij Arke