> Terug naar Vakantie Malediven overzicht

Club Med Kani – Kamers & Verblijf

Verspreid over het prachtige strand en de weelderige tuin liggen de mooiste bungalows waar jullie in kunnen overnachten. Vanuit jullie huisje lopen jullie direct het witte strand op. Jullie kunnen de keuze maken uit verschillende suites. Bij Club Med Kani zijn er drie verschillende bungalows; Deluxe, Club en Suite Zone 5T. De laatste van de drie is het meest luxe en zeer geschikt voor de honeymoon. De Suite Zone 5T heeft onder andere de beschikking over een privéterras en luxe welkomsproducten.

> Bekijk Club Med Kani Malediven bij Club Med

> Bekijk actuele Club Med last minutes & vroegboekkortingen

 

Club Med Kani – All Inclusive faciliteiten

Club Med staat bekend om de luxe die zij bieden, zo ook in Club Med Kani. Jullie kunnen dan ook onbeperkt gebruik maken van het heerlijke eten, de drankjes maar ook van de faciliteiten en services!

Eten & Drinken Club Med Kani

Voor een verse maaltijd en een subtropische cocktail hoeven jullie het resort niet te verlaten. Op het terrein van Club Med Kani zijn meerdere restaurants en bars gevestigd waar jullie heerlijk kunnen genieten. De chef-koks maken van elke maaltijd een feestje door hun creativiteit en stijl.

Sport & Ontspanning Club Med Kani

Ook voor sport en ontspanning heeft Club Med Kani goed gezorgd. De gasten kunnen gebruik maken van luxe faciliteiten. De spa is zeker een faciliteit die jullie niet mogen overslaan. Er zijn onder andere zeven individuele behandelkamers en jullie hebben de keuze uit verschillende arrangementen zoals een hotstone massage en Bliss.

Andere faciliteiten:

  • Sport: zwemmen, jeu-de-boules, tafeltennis, duiken, snorkelen en cardio
  • Lessen: snorkelen, zeilen, duiken, kajakken, aquafitness en yoga

Excursies vanuit Club Med Kani

Bij jullie All Inclusive arrangement horen ook excursies geregeld vanuit Club Med Kani zelf. Jullie mogen hier vrijblijvend gebruik van maken. Een paar voorbeelden:

  • Bezoek aan Malé en de onderwaterwereld
  • Boottrip met glazen bodem
  • Privéboot en picknick met kreeft
  • Diepzeevissen

 

Reviews & Beoordelingen Club Med Kani – Malediven

Honeymoon Club Med Kani huwelijksreisIn bijna alle reviews over Club Med Kani lezen we over de perfectie van het resort. Luxe faciliteiten, perfecte service en leuke excursies. Ook wordt vaak benadrukt dat een honeymoon op dit resort waanzinnig is. De luxe en service is alles wat jullie tijdens de huwelijksreis kunnen verwachten. Kortom, Club Med Kani is dé accommodatie voor tijdens jullie honeymoon!

 


> Bekijk Club Med Kani bij Club Med