Club Med Palmiye – Kamers & Verblijf

Tijdens jullie verblijf hebben jullie de keuze om in een hotel op het resort te slapen, of in de schattige bungalows verspreid over het hele park. De bungalows liggen in het groene park tussen de romantische steegjes, en het hotel ligt direct aan het strand.

Huwelijksreis Club Med Bodrum Palmiye honeymoonDe meest geschikte accommodatie voor tijdens de huwelijksreis is de ‘Suite'. Vanuit hier hebben jullie een gigantisch uitzicht over de zee en mogen jullie gebruik maken van exclusieve services.

> Bekijk Club Med Palmiye Resort

> Of bekijk actuele Clubmed last minutes & aanbiedingen

 

 

Club Med Palmiye – All Inclusive faciliteiten

Een verblijf bij Club Med is All Inclusive. Daarnaast staat het resort bekend om de luxe faciliteiten die ze aan de gasten aanbiedt. Van heerlijke verse maaltijden tot aan prachtige excursies!

Eten & Drinken Club Med Palmiye

Club Med Palmiye heeft de beschikking over drie restaurants en meerdere bars. Hier kunnen jullie de hele dag genieten van al het verse en heerlijke eten en drinken wat de chef-koks met liefde voor jullie klaarmaken. Inbegrepen zijn: ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes.

Sport & Ontspanning Club Med Palmiye

Na een drukke dag is er niets lekkerder dan heerlijk ontspannen in de spa van Club Med. In Club Med Spa by CARITA zijn maar liefst zestien behandelkamers en vele verschillende schoonheidsbehandelingen. Ook de massages van Club Med staan bekend, genieten van het hoogste niveau!

Verder kunnen jullie gebruik maken van de volgende Club Med faciliteiten:

  • Ontspanning: hammam, sauna, spa, zwembad, stiltezwembad, binnenbad, jeu-de-boules
  • Lessen: zeilen, waterski, tennis, boogschieten, fitness, windsurfen, aquadynamic, pilates
  • Sporten: volleybal, krachttraining, Kin-Ball, Speed-Ball, kajak, beachvolleybal

Excursies vanuit Club Med Palmiye

Vanuit het resort worden meerdere leuke en indrukwekkende excursies georganiseerd. Van stedentripjes tot aan sporten, bij Club Med Palmiye is het aanbod groot!

Een paar voorbeelden van excursies Club Med:

  • Boottocht Phaselis
  • Stedentrip Demre, Myra, Simena
  • Safari
  • Stedentrip Istanbul

> Bekijk alle excursies

Reviews & Beoordelingen Club Med Palmiye

Honeymoon Club Med Bodrum PalmiyeNa het lezen van de beoordelingen weten we het zeker; Club Med Palmiye is voor jullie huwelijksreis perfect! De service van het ervaren personeel wordt als erg positief ervaren. Daarnaast worden de faciliteiten ‘luxe' en ‘perfect' genoemd. Dit is precies alles wat jullie nodig hebben voor een zorgeloze honeymoon. Ook de locatie is voor de vele leuke excursies is helemaal perfect!

 

 

> Bekijk Club Med Palmiye resort bij Club Med