Helaas kunnen we niet uitsluiten dat we ergens een foutje hebben gemaakt of iets over het hoofd hebben gezien. In sommige gevallen geven we gemiddeldes of benaderingen van informatie, omdat deze zeer uiteenloopt of veranderlijk is. Dit zal de gemiddelde huwelijksrsreiziger voldoende helpen, maar hierdoor kunnen specifieke gevallen wel afwijken. Ook kan het zijn dat een reisaanbieder zijn pagina's heeft aangepast en dat de link niet meer klopt. Vergeef ons in dat soort gevallen alsjeblieft, of beter nog: help ons door het aan ons te melden.

We hebben geen invloed op de uitvoering van de reis door reisaanbieders naar wie we verwijzen. Mocht je een klacht hebben over een bepaalde reisaanbieder of een specifieke bestemming, dan zul je je moeten wenden tot de reisaanbieder waar je hebt geboekt. We horen we het echter wel graag, zodat we een verwijzing eventueel van onze site kunnen verwijderen. Uiteraard zijn complimenten aan en aanbevelingen van reisaanbieders ook zeer welkom!

Controleer de actuele reisgegevens en lokale omstandigheden altijd goed voordat je boekt. We wensen jullie een bijzonder fijne en romantische huwelijksreis!