Bali

Huwelijksreis Bali - Tempel in zee

Bali

Met een huwelijksreis naar Bali kun je alle kanten op. Luxe strandvakantie en snorkelen? Of juist rust, natuur en cultuur? Het kan allemaal binnen een huwelijksreis op Bali. Misschien wel de perfecte honeymoon bestemming....

Dubai

Dubai

Luxe hotels en resorts, wolkenkrabbers en een indrukwekkende woestijn; een honeymoon naar Dubai is erg divers en vol avontuur. Het land waar jullie de mooiste plekjes kunnen ontdekken en heerlijk genieten van het weer en natuurlijk van elkaar!

Indonesië

Indonesië

Een tropische honeymoon op één van de mooiste eilandarchipels van de wereld. Een ruime keuze uit bestemmingen in één land, bijvoorbeeld Java of Bali. Een paradijs voor een romantische en luxe huwelijksreis!

Malediven

Huwelijksreis malediven in een een water vlla - bungalow op palen in de zee

Malediven

Jullie eigen romantische hutje op palen in een azuurblauwe zee... De Malediven zijn bijna het 'oervoorbeeld' van een luxe strandvakantie op een bounty eiland. Schoenen uit en lekker de hele honeymoon met je tenen in het zand!

Maleisië

Huwelijksreis Maleisie - prachtige natuur waaronder orang oetans in Borneo

Maleisië

Maleisie biedt volop veel mogelijkheden voor een zeer (ont)spannende huwelijksreis. Van heerlijke resorts aan het strand tot ongerepte natuur in de jungle. Van wereldstad Kuala Lumpur tot het koloniale verleden in Malacca.

Sri Lanka

Sri Lanka

Zijn jullie op zoek naar een honeymoon waar jullie zowel kunnen relaxen aan een paradijselijk strand als leuke steden kunnen bezoeken? Stop met zoeken! Sri Lanka is een perfecte plek voor de huwelijksreis...

Thailand

Huwelijksreis Thailand - honeymoon trip naar boeddha in Bangkok

Thailand

Thailand is een exotische en voordelige bestemming met enorm veel mogelijkheden. Van tropisch eiland met hagelwitte zandstranden tot imposante tempels, oerwouden en rijstvelden in de binnenlanden.