Europa

Huwelijksreis Europa - honeymoon in de heuvels van Toscane - Italie

Europa

Europa herbergt enkele klassieke huwelijksreis pareltjes. Proef de klassieke oudheid en romantiek in Italie of Griekenland. Of strijk er neer in een idyllisch kustplaatsje voor een relaxte strandvakantie. De lekkerste huwelijksreis bestemmingen om de hoek!

Azië

Huwelijksreis Azië - de beste Honeymoon bestemmingen bij elkaar

Azië

De huwelijksreis bestemmingen in Azië zijn onovertroffen. Prachtige stranden, tropische jungles, heerlijk eten en nog veel meer. Het moeilijkste wordt nog om te kiezen tussen al die mooie Aziatische honeymoon bestemmingen.

Afrika

Huwelijksreis Afrika - olifanten in de savanne - Kenia

Afrika

Afrika is een zeer grote en gevarieerde huwelijksreis bestemming. Je kunt er vrijwel alle seizoenen terecht en iedere mogelijke huwelijksreis wens vervullen. Van de tropische eilanden ten oosten van het continent tot binnenlandse safari's in Zuid-Afrika en Kenia.

Caribbean

Huwelijksreis Caribbean - Caribische huisjes aan zee

Caribbean

Bij de Caribbean denk je meteen aan witte stranden, relaxte mensen en een heerlijke keuken. Ontdek de Antillen als top honeymoon bestemming met het prachtige eiland Curacao.

Noord Amerika

Noord Amerika

Top huwelijksreis bestemming voor een wat langere trip. Duik het bruisende New York in, geniet van de zon op Hawaii of langs de kust van Mexico, of maak een rondreis door Canada of de Verenigde Staten.