Reistips

 • Rondreis en Cruise Bahama's

  Bij TUI hebben jullie de keuze uit een cruise of een rondreis langs de Bahamas. Ontdek het eiland!

  Bekijk

 • Een droomhuwelijksreis naar de Bahama's

  Voor een fantastische reis naar de Bahama's vragen jullie gemakkelijk een offerte aan bij WTC.

  Bekijk

 • Luxe voor een aantrekkelijke deal

  Bij Tenzing Travel zijn de best beoordeelde resorts op de Bahama's speciaal voor jullie geselecteerd.

  Bekijk

 • Combineer Florida & Bahama's

  Twee fantastische bestemmingen tijdens één vakantie, wat wil je nog meer? 333Travel biedt het jullie aan.

  Bekijk

De Bahama’s bestaan uit 700 verschillende eilandjes gelegen in de Atlantische Oceaan. Net ten noorden van Cuba en Haïti ligt aan de kust van Florida een waar huwelijksreis paradijs. Het klinkt misschien veel, 700 eilanden, maar slechts 30 tot 40 eilanden zijn bewoond. Het land is in tweeën verdeeld, de delen ‘The Little Bahama’ en ‘The Great Bahama Bank’.

De hoofdstad van de Bahama’s is Nassau. Een stad waar veel gezellige straatmarkten, winkels en prachtige bezienswaardigheden zijn. Vanuit Nederland kunnen jullie met slechts één stop in de VS naar de Bahama’s vliegen. Hier kunnen jullie vliegen op twee verschillende luchthavens, onder andere één op het bekende New Providence. De honeymoon kan beginnen!

 

TIP: Willen jullie meer dan de Bahama’s? Ontdek dan de rondreizen en cruises door de Bahama’s, een prachtige reis voor twee!

> Bekijk de verschillende rondreizen door de Bahama’s

 

New Providence

Het eiland waar dé paradijselijke stranden liggen, jullie herkennen ze vast, de stranden die je altijd in de films ziet of op tropische ansichtkaarten. Ook ligt op dit eiland de hoofdstad Nassau. Maar liefst 70 procent van de bevolking van de Bahama’s woont in deze stad. Leuke bezienswaardigheden in deze stad zijn onder andere: Ardastra Gardens & Zoo, Potters Cay Market, Fort Montagu en Hartley’s Undersea Walk.

In het noordoosten van New Providence ligt het populaire eilandje Paradise Island. De naam zegt het al, het is werkelijk een paradijs. Hier zijn de stranden prachtig en er ligt een beroemd hotel (zie hieronder).

Als jullie op zoek zijn naar de mooiste stranden voor tijdens de huwelijkreis, dan moeten jullie zeker een bezoek brengen aan Western Esplanade Beach en Cable Beach.

Honeymoon Hotel Atlantis Resort Bahama's HuwelijksreisHotel Atlantis Resort Bahama’s: dit resort op Paradise Island ligt slechts 10 minuten af van de hoofdstad Nassau. Het resort heeft een eigen strand, waterpark en zelfs een aquarium. Jullie hoeven het resort niet te verlaten voor een perfecte vakantie!
> Bekijk Hotel Atlantis Resort Bahama’s

 

San Salvador

San Salvador is één van de mooiste plekjes op de Bahama’s waar jullie kunnen duiken. De vele koraalriffen rondom het eilandje zijn prachtig! San Salvador is voor jullie honeymoon een perfecte locatie. Het eiland heeft nog geen last van massatoerisme, wat eigenlijk vrij zeldzaam is voor zo een mooie plek. Het eiland is bekend door de ontdekking door Christopher Columbus, hij kwam hier in 1492 aan wal. De vele monumenten en ruïnes brengen je even terug naar deze tijd.

Daarnaast zijn er vele prachtige accommodaties op het eiland. Vanuit het resort wandelen jullie het witte strand op waardoor het vakantiegevoel compleet is.

Tijdens jullie verblijf mag duiken niet ontbreken op de lijst van activiteiten. Op het kleine eilandje liggen meer dan 50 duikscholen waar jullie lessen kunnen krijgen of mee kunnen met een duiktocht. Er zijn zelfs gebieden waar jullie professioneel tussen de haaien kunnen zwemmen! Na jullie duikavontuur kunnen jullie heerlijke verse vis in de haven van San Salvador eten. De authentieke restaurantjes hebben elke dag weer een nieuwe vangst die heerlijk vers op de barbecue bereid wordt!

Honeymoon Club Med Columbus Island Bahama's HuwelijksreisClub Med Columbus Isle Bahama’s: een resort waar alle luxe faciliteiten op en top zijn geregeld. Bezienswaardigheden op loopafstand en het strand ligt voor de deur. Waar wachten jullie nog op?
> Bekijk Club Med Columbus Isle Bahama's

 

Rondreis Bahama’s

Is een keuze maken uit al die verschillende prachtige eilanden iets te moeilijk? Dan kunnen jullie er voor kiezen om een rondreis over de Bahama’s te maken. Tijdens deze tocht reizen jullie langs de kroonjuweeltjes van de eilandengroep en slaan jullie geen bezienswaardigheid over.

Willen jullie de huwelijksreis nog breder aanpakken, dan is een rondreis door de Bahama’s gecombineerd met een ander land een goede oplossing. Combineer de rondreis met een stop bij Florida of maak een cruise langs Jamaica, Grand Cayman en Mexico. Voor ieder wat wils!

Huwelijksreis Rondreis Bahama'sRondreis Bahama’s: waar kiezen jullie voor? Een romantische trip met z’n tweetjes langs de parels van de Bahama’s? Of een reis langs nog veel meer landen? Kies uit het aanbod van rondreizen door de Bahama’s!
> Bekijk de verschillende rondreizen door de Bahama’s