Januari

Januari

Januari

Ontvlucht de koude wintermaanden en zoek de zon op! Wil je weer met guldens betalen? Ga dan lekker naar Curacao. De Malediven en Thailand zijn rond deze tijd ook heerlijk en er kan dan ook goed gedoken en gesnorkeld worden. Wat zal iedereen jaloers op jullie zijn...

Februari

Februari

Februari

Trouwen jullie in februari? Probeer het dan zo uit te mikken dat Valentijnsdag tijdens jullie huwelijksreis valt... Hoe veel romantischer dan dat kan het worden? De beste (warme) bestemmingen zijn ongeveer gelijk aan die van januari.

Maart

Maart

Maart

In maart zijn grote delen van Zuid-Afrika ook perfect voor jullie huwelijksreis. In de Caribbean blijft het goed toeven, evenals in Thailand en de Malediven. En in de Indische oceaan zijn de bounty eilanden de Seychellen een topbestemming.

April

April

April

Medio en eind april hoef je niet meer ver weg voor een heerlijke honeymoon: Italie is dan al prachtig. Alleen misschien niet voor de echte zonaanbidder. Die kan nog steeds beter richting de Indische Oceaan, de Caribbean of de Malediven.

Mei

Mei

Mei

Mei geeft jullie als honeymooners enorm veel keuze. Dichtbij huis bijvoorbeeld richting Italie of Griekenland. Maar ook Bali is vanaf mei erg lekker. Of jullie kunnen het staartje van het seizoen meepakken in Curacao.

Juni

Juni

Juni

In juni kunnen jullie ook in Europa nog het piekseizoen voor zijn en een rustige en romantische honeymoon vieren. Zoek je een tropische bestemming? Mauritius, dat net wat zuidelijker in de Indische Oceaan ligt dan de Seychellen, is vanaf juni ook erg mooi.

Juli

Juli

Juli

In juli heb je ook in Europa goed weer, maar het kan erg druk zijn en de prijzen schieten vaak omhoog. Een mooi alternatief wordt gevormd door de drie M'en: de Malediven, Mauritius en Maleisie. Maar Bali is ook niet te versmaden hoor....

Augustus

Augustus

Augustus

Voor augustus geldt ongeveer hetzelfde als voor juli. Ontvlucht de drukte in Europa en kom helemaal tot rust op een van de verwen eilanden: de Malediven, Mauritius of Maleisie. Of overweeg een langere rondreis door Maleisie of Bali. Het is in Nederland toch zomervakantie.

Oktober

Oktober

Oktober

Ook in oktober zijn delen van Italie nog mooi. Het kwik op Sicilie is bijvoorbeeld vaak nog boven de 20 graden. Wil je echt zon en warmte garantie. Dan moet moet je toch echt richting de Indische Oceaan of het zuiden van Zuid-Oost Azie.

November

November

November

Als de open haard langzaam weer aan gaat in Nederland kunnen jullie het beste wat verder over de grenzen kijken en een van de tropische eilanden bezoeken. En dan rekenen we het schiereiland van Thailand hier voor het gemak ook even bij.

December

December

December

Vier niet alleen jullie huwelijk, maar ook kerst en de feestdagen eens in de tropen! Je moet een keer in je leven Sinterklaas, Kerst of Oud & Nieuw kunnen meemaken in je zwembroek. Toch een beetje Nederlands gevoel houden: ga dan voor Curacao.