De slogan van Eliza was here is: ‘Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf’. Deze slogan past perfect bij het aanbod van deze reisaanbieder. Unieke paradijsjes op plekken waar we altijd al van hebben gedroomd. Het aanbod van Eliza was here bestaat uit verschillende unieke plekken in Europa, een romantische honeymoon verzekerd!

> Bekijk het volledige aanbod van Eliza was here

De beste accommodaties van Eliza was here:

Vila Valverde Design Country HotelVila Valverde Design Country Hotel: luxe, design en perfectie; dat is wat jullie kunnen vinden in dit hotel in Portugal. Een prachtige unieke locatie met een uitzicht over sinaasappelvelden en de spa!
> Bekijk Vila Valverde Design Country Hotel

 

Hotel Donna Carmela – SicilieHotel Donna Carmela: een paradijsje in Sicilië, Italië. Rondomliggende steden makkelijk te bereiken met de bijgeleverde huurauto. Luxe in de enorme groene tuin en een kamer waar we altijd al van droomde…
> Bekijk Hotel Donna Carmela

 

Cressa Ghitonia Hotel & Spa – KretaCressa Ghitonia Hotel & Spa: leef als twee Griekse goden in dit paradijs op Kos. Een kleinschalig complex met een wellness center, spa en luxe faciliteiten. Geniet van de prachtige omgeving en de romantiek!
> Bekijk Cressa Ghitonia Hotel & Spa

 

Villa VikVilla Vik: een uniekere plek op Lanzarote kunnen wij ons niet bedenken… Met het Nationaal Park Timanfaya in de achtertuin en de fantastische luxe kan de honeymoon niet meer mis gaan. Een unieke en perfecte plek voor een droomvakantie!
> Bekijk Villa Vik

 

> Bekijk het volledige aanbod van Eliza was here