Kamers RIU Palace Mexico

RIU Palace Mexico geeft jullie de keuze uit verschillende soorten accommodaties. Van ‘normale’ kamers tot erg luxe kamers, het verblijf wordt sowieso erg aangenaam. De meest luxe kamers hebben onder andere de beschikking over een kingsize bed en een jacuzzi op het boventerras!

Bekijk het RIU Palace Peninsula bij TUI

> Bekijk het RIU Palace Peninsula bij de VakantieDiscounter

 

Bezienswaardigheden en amusement RIU Palace Peninsula Mexico

Op circa 10 kilometer afstand ligt het bruisende centrum van Cancun. Leuke winkels en restaurants zijn ook rondom het hotel zelf te vinden, een toplocatie dus! Het moderne hotel is pas in 2012 gebouwd, maar is nu al een gevestigde naam in Cancun. Ook Playa del Carmen ligt in de buurt. Op slechts 5 minuten rijden kunnen jullie heerlijk relaxen op het strand!

Daarnaast kunnen jullie bij RIU zelf ook veel verschillende vormen van amusement vinden. Van sporten (tennis, volleybal, duiken en windsurfen) tot aan genieten in de sauna en jacuzzi!

 

All Inclusive RIU Palace Peninsula Mexico

Heerlijk samen ontbijten, dineren of een cocktail drinken in de bar. RIU zorgt dat de gasten tijdens hun verblijf niets te kort komen. 24 uur per dag hebben jullie de beschikking over heerlijke drankjes en snacks. Daarnaast is het diner elke dag gevarieerd en vers bereid!

Bekijk het RIU Palace Peninsula bij TUI

> Bekijk het RIU Palace Peninsula bij de VakantieDiscounter