Reistips

 • De mooiste resorts bij TUI

  Ontdek en droom weg bij de mooiste en best beoordeelde resorts in Tanzania bij TUI.

  Bekijk

 • Offerte of reisplan aanvragen?

  Vraag nu vrijblijvend bij Tenzing Travel een offerte of reisplan aan voor een prachtige reis naar Tanzania.

  Bekijk

In Oost-Afrika ligt het mooie land Tanzania. Het land heeft vele prachtige culturen en ook de omgeving is om nooit meer te vergeten. De hoofdstad van het land is Dodoma, maar de stad Dar es Salaam is bekender omdat hier onder andere ook de grootste luchthaven gevestigd is. Dit is niet de enige luchthaven, er zijn er maar liefst achttien te vinden. Vele plekken om jullie huwelijksreis dus goed te beginnen!

De twee populairste soorten huwelijksreizen in Tanzania zijn de rondreis of een strandvakantie. Reis romantisch met z’n tweetjes door het binnenland of geniet van het heerlijke weer op een van de stranden. Een honeymoon waar veel stellen van dromen!

TIP: klaar voor avontuur, romantiek en het fantastische Tanzania? Dan is een rondreis ideaal voor jullie honeymoon!

 > Bekijk de verschillende rondreizen door Tanzania

 

Strandvakantie honeymoon Tanzania

Genieten aan het strand en tussen de palmen. Geniet van het heerlijke weer en de fantastische resorts!

Zanzibar

Aan de kust van Tanzania ligt het eiland Zanzibar. Dit prachtige eiland is een paradijs op aarde. Als jullie op zoek zijn naar een onbezorgde, luxe honeymoon dan zitten jullie op Zanzibar goed. Tussen de wuivende palmen en aan het witte strand liggen de mooiste resorts waar jullie kunnen genieten van heerlijke faciliteiten.

De bekendste en populairste stad op het eiland is Stone Town. Ontdek de romantische steegjes en het verre verleden van Zanzibar. Overal waar jullie kijken zien jullie kleur en levendigheid, een heerlijke sfeer om tijdens de huwelijksreis te ervaren. Daarnaast zijn er verschillende bezienswaardigheden die jullie kunnen bezoeken. Onder andere het Paleis van de Sultan en Beit-el-Ajaib en de oude slavenmarkt (inclusief de prachtige kerk van de Anglicaanse Kathedraal van Christus)!

Maar, als jullie op Zanzibar verblijven, zijn de stranden natuurlijk ook erg belangrijk. Hoewel op het gehele eiland prachtige stranden te vinden zijn, liggen aan de noord- en oostkust de echte pareltjes. Witte stranden, een heldere zee en schilderachtige dorpjes. Een ideale manier om deze stranden te ontdekken is per auto. Huur voor een dag een auto en trek langs Kendwa, Nungwi en Metemwe. Hier liggen de rustigste en mooiste stranden van heel Zanzibar, tevens kunnen jullie hier heerlijk eten en zelfs duiken (spot de dolfijnen en walvishaaien!)

 

Huwelijksreis Seacliff Resort & Spa HoneymoonSeacliff Resort & Spa: vier zwembaden, luxe en klassieke kamers en een uitzicht waar je U tegen zegt. Dit perfecte All Inclusive resort lijkt voor honeymooners gemaakt, een perfecte basis voor tijdens de vakantie!
> Bekijk Seacliff Resort & Spa

 

Rondreis honeymoon Tanzania

Tanzania is bij uitstek het perfecte land voor een rondreis. Het land kent vele nationale parken en maar liefst 25% van het land is beschermd natuurgebied. Daarnaast ligt het op één na grootste wildreservaat ter wereld in Tanzania! We hebben het over het prachtige park Selous Game Reserve.

Ook de cultuur in Tanzania is opmerkelijk. Meer dan honderd verschillende volken leven naast elkaar met ieder hun eigen doen en laten. Dit levert een prachtig plaatje op met unieke steden en dorpjes.

Omdat het zonde is om maar een deel van het land te zien, raden we een rondreis aan. Tijdens een individuele privéreis zien jullie alle kanten van het indrukwekkende land. Van de mooiste stranden, tot aan een ruige safari; Tanzania in een notendop!

Verschillende plekken en bezienswaardigheden tijdens de rondreis:

 • Kilimanjaro: een mooie stad waar zich tevens een vliegveld bevindt
 • Lake Manyara National Park
 • Serengeti National Park
 • Ngorongoro Conservation Area: een krater van de oude vulkaan
 • Selous Game Reserve: op één na grootste wildreservaat ter wereld
 • De stad Arusha

Tijdens de rondreis slapen jullie in de meest luxe accommodaties. Van ‘high class’ tentenkampen tot aan prachtige resorts. Tijdens jullie huwelijksreis zien jullie de verschillende kanten van dit boeiende land; een erg diverse en mooie honeymoon!

Huwelijksreis Rondreis TanzaniaRondreis Tanzania: een indrukwekkende safari, verschillende culturen en prachtige accommodaties. Tijdens een privérondreis reizen jullie samen het land door en kunnen jullie wildlife spotten in Tanzania. Romantisch en vrij, dat is deze honeymoon!
> Bekijk de verschillende rondreizen door Tanzania

 

Combinatiereis Safari/Strand Tanzania

Eerst een fantastische safari, maar daarna toch echt lekker relaxen op Zanzibar? Dat kan! Is een honeymoon totaal gevuld met een rondreis iets te veel van het goede, dan is een combinatiereis iets voor jullie. Drie dagen lang trekken jullie door de mooiste gebieden van Tanzania om daar de verschillende steden en culturen te ontdekken. Na deze drie drukke dagen kunnen jullie languit op het paradijselijke strand liggen en genieten van het prachtige weer.

Huwelijksreis Rondreis combinatie HoneymoonFly in Selous Game Reserve Luxury: luxe, cultuur, natuur en prachtige stranden. Begin de reis met een 3-daagse rondreis waarna jullie heerlijk kunnen genieten van het lekkere weer.
> Bekijk Fly in Selous Game Reserve Luxury