Club Med Bali – Kamers & Verblijf

De kamers van Club Med Bali zijn luxe en warm ingericht. Jullie kunnen de keuze maken uit twee verschillende soorten accommodaties. In ‘Club’ krijgen jullie een kamer op de begaande grond in Balinese stijl. Vanuit de kamer hebben jullie een romantisch en prachtig uitzicht over de kokospalmen.

Een stapje luxer is de ‘Suite’. Hier krijgen jullie zelfs een privéterras en lopen jullie direct de mooie tropische tuin in. Deze suite is perfect voor jullie honeymoon. De meest luxe faciliteiten en services tijdens jullie vakantie op Bali!

> Bekijk Club Med Bali Resort bij Club Med

 

Club Med Bali – All Inclusive faciliteiten

Tijdens jullie verblijf bij Club Med mogen jullie gebruik maken van alle All Inclusive faciliteiten die het resort aanbiedt. Van verse salades tot aan luxe diners en van ontspanning tot aan sport, Club Med Bali heeft voor ieder wat wils!

Eten & Drinken in Club Med Bali

Club Med Bali heeft de beschikking over drie restaurants en twee bars. Hier kunnen jullie de gehele dag gebruik van maken. De chef-koks maken elke dag weer met verse producten een heerlijke maaltijd klaar en ook de cocktailshakers staan klaar voor een heerlijk fris drankje! Inbegrepen zijn: dranken, snacks, ontbijt, lunch en diner.

Sport & Ontspanning Club Med Bali

Honeymoon Club Med Bali HuwelijksreisIn de heerlijke spa kunnen jullie met z’n tweetjes lekker ontspannen na een drukke dag. In de spa van het resort zijn dertien individuele behandelkamers en twee kamers voor twee personen. Jullie kunnen een keuze maken uit verschillende heerlijke arrangementen. Een ware ontspanning tijdens de honeymoon.

 

 

 

Verder kunnen jullie gebruik maken van de volgende Club Med faciliteiten:

  • Ontspanning: stoombad, zwembad, sauna, bubbelbad, jeu-de-boules, stilezwembad en vele festiviteiten.
  • Sporten: golfen, zwemmen, badminton, beachvolleybal, squash, tennis, kracht- en cardotraining
  • Lessen: golfacademie, snorkelen, yoga, aquafitness en windsurfen

Excursies vanuit Club Med Bali

Willen jullie meer van de omgeving ontdekken? Dat kan gemakkelijk vanuit het resort zelf. Club Med Bali organiseert vele excursies waar jullie de leukste activiteiten kunnen ondernemen.

Een paar voorbeelden van excursies Club Med:

  • Boottocht en snorkelen
  • Tempel van Uluwatu en Balinese dansen
  • Dolfijnen ontdekken
  • Olifantentocht

> Bekijk alle excursies

 

Reviews & Beoordelingen Club Med Bali

Honeymoon Club Med Bali HuwelijksreisAls we lezen hoe de gasten van Club Med Bali het resort omschrijven, dan weten we zeker dat onze vakantie gaat slagen. De woorden ‘super' en ‘fantastisch' komen opvallend vaak naar voren en ook wordt vaak gezegd dat een honeymoon bij Club Med Bali meer dan perfect is! De excursies vanuit het resort worden als erg positief ervaren, zo wordt namelijk de omgeving op een handige manier ontdekt. Kortom, de faciliteiten, excursies en het gehele resort zijn ideaal voor tijdens jullie droomhuwelijksreis!

 

> Bekijk Club Med Bali Resort bij Club Med