Andalusië

Huwelijksreis Andalusië honeymoon

Andalusië

Dit geliefde gebied in het zuiden van Spanje biedt de perfecte locatie voor jullie huwelijksreis. Het is hier vrijwel altijd lekker weer, er zijn kilometers strand en de vele natuurparken tussen de bergen van de Sierra Nevada zorgen ervoor dat jullie je niet snel gaan vervelen.

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Lanzarote, Gran Canaria, Tenerife of de kleinere eilanden? We hebben verschillende plekjes uitgezocht die perfect zijn voor jullie Canarische Eilanden honeymoon. Luxe hotels, ‘zon, zee & strand’, maar ook prachtige natuurgebieden. De Canarische Eilanden: huwelijksreis in een paradijs op steenworp afstand!

Curaçao

Huwelijksreis Curacao - Honeymoon in Willemstad met gekleurde gebouwen in de haven

Curaçao

Een Carribean huwelijksreis met een vleugje Nederland? Op naar Curaçao voor jullie honeymoon! Relax op het strand, breng een bezoek aan de kleurrijke hoofdstad Willemstad, maar geniet bovenal van de 'Carribean' atmosfeer.

Dubai

Dubai

Luxe hotels en resorts, wolkenkrabbers en een indrukwekkende woestijn; een honeymoon naar Dubai is erg divers en vol avontuur. Het land waar jullie de mooiste plekjes kunnen ontdekken en heerlijk genieten van het weer en natuurlijk van elkaar!

Frankrijk

Honeymoon frankrijk huwelijksreis

Frankrijk

Willen jullie voor een romantische huwelijksreis binnen Europa gaan, dan raden wij zeker Frankrijk aan. Het land is erg divers en zeer geschikt voor een huwelijksreis. Ontdek de Franse kust met afgelegen strandjes en authentieke restaurantjes of breng een bezoek aan het romantische Parijs.

Griekenland

Huwelijksreis Griekenland - Honeymoon Santorini

Griekenland

Griekenland combineert oude cultuur met moderne steden zoals Athene en Thessaloniki. Of ga lekker 'island hoppen' en kom helemaal tot rust op een van de prachtige eilanden, bijvoorbeeld Santorini, Kreta, Paros of Lesbos.

Ibiza

Ibiza

Ibiza staat misschien bekend om de vele feesten en drukke steden. Maar... er zijn ook delen op Ibiza met weinig toerisme, waar jullie samen kunnen genieten van de luxueuze accommodaties en de rustige en verborgen stranden. Door de vele bezienswaardigheden en activiteiten op het eiland, is Ibiza een zeer gewilde honeymoon bestemming.

Italië

Huwelijksreis Italie - honeymoon Rome, Sicilië, Toscane, Venetië of Florence

Italië

Een huwelijksreis naar Italië: bezoek de romantische steden Rome, Venetië en Florence. Geniet van het prachtige Toscane of leg je handdoek neer op de stranden van Sicilië of Sardinië.

Kroatië

Kroatië

Kroatië staat bekend om haar lange kuststroken, een azuurblauwe zee en een fantastische natuur. Kroatië is een prachtige bestemming voor een heerlijke en romantische honeymoon...

Mallorca en Menorca

Huwelijksreis Mallorca Menorca honeymoon

Mallorca en Menorca

Ten oosten van Spanje, in de Middelandse zee, liggen deze twee grootste eilanden van de Balearen. Witte stranden en een azuurblauwe zee zijn hier overal te vinden en ook voor authentieke restaurantjes hoeven jullie niet ver te zoeken. De eilanden hebben een paradijselijke sfeer. De prachtige natuurgebieden mag je echt niet missen!

Nederland

Huwelijksreis Nederland

Nederland

Een vakantie in eigen land is verassend romantisch en luxe. Nederland heeft prachtige gebieden en daarnaast kunnen jullie heerlijk overnachten in de meest luxe accommodaties! Een romantische honeymoon!

Portugal

Huwelijksreis Portugal, honeymoon in Madeira, de Azoren, Lissabon of de Algarve

Portugal

Een romantische honeymoon op maar een paar uur vliegen van Nederland? Portugal biedt de ideale uitkomst voor jullie reis. Ontdek de romantische steden, de fantastische cultuur en de heerlijke accommodaties! Een droombestemming voor de huwelijksreis.

Spanje

Huwelijksreis naar Spanje - een heerlijk zonnige honeymoon in Barcelona, op Ibiza of de Canarische Eilanden

Spanje

Met een huwelijksreis naar Spanje kun je letterlijk alle kanten op: van het Metropool Barcelona, tot de Canarische Eilanden naast Afrika of Ibiza in de Middellandse zee. Maar één ding is zeker; jullie krijgen een fantastische en luxe honeymoon!

St. Maarten

Huwelijksreis Sint Maarten vakantie - honeymoon bestemming st Martin

St. Maarten

Het eiland St. Maarten is de ideale huwelijksreis vakantie bestemming in de Caribbean met een uniek karakter. Een vakantie op St. Maarten garandeert een relaxte huwelijksreis. Romantiek, heerlijk weer en veel luxe, een droomreis voor twee...

Tanzania

Huwelijksreis Tanzania

Tanzania

Een diverse en romantische honeymoon; safari in het binnenland en zon, zee en strand in Zanzibar. Een land met meerdere kanten die jullie kunnen ontdekken. De romantiek hangt in de lucht, waardoor het een toplocatie is voor de honeymoon!

Turkije

Turkije

Turkije is een land met perfecte badplaatsen, luxe accommodaties en indrukwekkende bezienswaardigheden. Oftewel, een bestemming waar jullie van alles kunnen ondernemen en doen! Een honeymoon waar veel van dromen!

Zanzibar

Honeymoon Zanzibar Huwelijksreis

Zanzibar

Een romantisch en intieme locatie voor de honeymoon. Zanzibar zit vol geheimen, mooie stranden en fantastische activiteiten. Daarnaast overnachten jullie in paradijselijke accommodaties met de luxe die jullie tijdens de honeymoon verdienen!