Club Med heeft accommodaties over de hele wereld, en staat bekend om zijn luxe en ontspannen sfeer. Een huwelijksreis bij één van de accommodaties van Club Med wordt een huwelijksreis om nooit meer te vergeten! Geniet van de heerlijke restaurants of van het luxe wellnesspakket!

> Bekijk het volledige aanbod van Club Med

 

De beste accommodaties op de Club Med website:

Club Med GregolimanoClub Med Gregolimano: op een prachtige plek op het eiland Evia, Griekenland, ligt het fantastische resort van Club Med. Romantisch genieten van de spa, zwembaden en de excursies. Luxe en ontspanning zijn de sleutelwoorden van jullie honeymoon
> Bekijk Club Med Gregolimano

 

Club Med Cherating BeachClub Med Cherating Beach: een andere prachtige strandvakantie is te vieren in Kuantan, Maleisië. In de accommodatie van Club Med krijgen jullie alle luxe en comfort die jullie verdienen tijdens de honeymoon. Vanuit hier direct het strand op en genieten maar!
> Bekijk Club Med Cherating Beach

 

Club Med BaliClub Med Bali Resort: een droom die werkelijkheid wordt; in Club Med Bali is alles tot in de puntjes verzorgd. Luxe en comfort met daarnaast vele faciliteiten voor tijdens de honeymoon. Vanuit het resort vele excursies en activiteiten te ondernemen!
> Bekijk Club Med Bali Resort

 

> Bekijk het volledige aanbod van Club Med

 

Tip: kijk ook eens op Vroegboekkorting Wijzer voor de beste Club Med vroegboekkortingen