Reistips

  • De populairste Spanje vakanties bij TUI

    Bekijk het favoriete aanbod van TUI, o.a. Couples & Suneo Club hotels en resorts

    Bekijk

  • Luxe vakanties in Spanje

    Ontdek de unieke luxe hotels van Eliza was here. Een romantische honeymoon voor twee...

    Bekijk

Een huwelijksreis naar Spanje staat garant voor zon in een groot deel van het seizoen. Spanje heeft namelijk niet alleen Barcelona in het noorden, maar ook vele ideale huwelijksreis bestemmingen in het oosten, westen en zuiden. Bijvoorbeeld de Canarische Eilanden, Ibiza of Mallorca om maar een paar te noemen. Een Spaanse honeymoon kun je dus bijna het hele jaar door met succes boeken.

Bestemmingen huwelijksreis Spanje

Bekijk hieronder de samenvattingen van de mooiste huwelijksreis regio's in Spanje en bezoek de regiopagina's voor nog veel meer achtergronden, tips en de beste hotels, appartementen en reisorganisaties.

TIP: bekijk op Vakantiedealz.nl  goedkope vakanties & aanbiedingen voor Spanje (ook last minutes en all inclusives richting Spanje). Of bekijk een nog uitgebreidere selectie luxe resorts in de Luxe Vakantie Gids Spanje (o.a. Ibiza, Canarische Eilanden, Mallorca).

Klik hieronder door naar de mooiste regio's van Spanje in meer detail. De lekkerste huwelijksreis plekjes, idyllische hotels en (ont)spannende rondreizen in:

Andalusië

Huwelijksreis Andalusië honeymoon

Andalusië

Dit geliefde gebied in het zuiden van Spanje biedt de perfecte locatie voor jullie huwelijksreis. Het is hier vrijwel altijd lekker weer, er zijn kilometers strand en de vele natuurparken tussen de bergen van de Sierra Nevada zorgen ervoor dat jullie je niet snel gaan vervelen.

Barcelona en Catalonië

Huwelijksreis Barcelona of Catalonie. Een perfecte honeymoon met stad, strand en binnenland

Barcelona en Catalonië

Flaneren over de Ramblas, tapas eten, een bezoek aan het indrukwekkende Parc Güell of een van de vele stranden in en om Barcelona. Deze populaire stad en zijn omgeving zijn al jarenlang favoriet bij de huwelijksreiziger. De romantische dorpjes en 580 kilometer kust maken de streek Catalonië ideaal voor jullie honeymoon.

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Lanzarote, Gran Canaria, Tenerife of de kleinere eilanden? We hebben verschillende plekjes uitgezocht die perfect zijn voor jullie Canarische Eilanden honeymoon. Luxe hotels, ‘zon, zee & strand’, maar ook prachtige natuurgebieden. De Canarische Eilanden: huwelijksreis in een paradijs op steenworp afstand!

Ibiza

Ibiza

Ibiza staat misschien bekend om de vele feesten en drukke steden. Maar... er zijn ook delen op Ibiza met weinig toerisme, waar jullie samen kunnen genieten van de luxueuze accommodaties en de rustige en verborgen stranden. Door de vele bezienswaardigheden en activiteiten op het eiland, is Ibiza een zeer gewilde honeymoon bestemming.

Mallorca en Menorca

Huwelijksreis Mallorca Menorca honeymoon

Mallorca en Menorca

Ten oosten van Spanje, in de Middelandse zee, liggen deze twee grootste eilanden van de Balearen. Witte stranden en een azuurblauwe zee zijn hier overal te vinden en ook voor authentieke restaurantjes hoeven jullie niet ver te zoeken. De eilanden hebben een paradijselijke sfeer. De prachtige natuurgebieden mag je echt niet missen!