Sofitel behoort tot de meest verfijnde hotelaanbieders. De hotels hebben minimaal vier of vijf sterren en bieden alle luxe die bij een honeymoon hoort. De prijs van een huwelijksreis bij Sofitel ligt iets hoger dan gemiddeld, maar daar krijgen jullie zeker iets voor terug!

> Bekijk het volledige aanbod van Sofitel bij Accor

 

De beste accommodaties van Sofitel op de Accor website:

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort – ThailandSofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort Thailand: een heerlijk luxe resort dat ook over een privestrand beschikt, waar jullie heen kunnen varen voor een unieke rustige strandbeleving. Laat de honeymoon maar snel beginnen!
> Bekijk Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

 

Sofitel Dubai Jumeirah Beach HotelSofitel Dubai Jumeirah Beach Hotel: alles is hier in de buurt! Een groot shopping mall, het strand en heerlijke restaurants. Met uitzicht over Jumeirah Beach is dit hotel zeker een topper in Dubai!
> Bekijk Sofitel Dubai Jumeirah Beach Hotel

 

Hotel Sofitel New YorkSofitel New York: midden in het bruisende Manhattan ligt het fantastische Sofitel New York. Luxe en welness voor een pasgetrouwd stel, de tijd die jullie verdienen om romantisch helemaal te relaxen.
> Bekijk Sofitel New York

 

> Bekijk het volledige aanbod van Sofitel bij Accor