Club Med Phuket – Kamers & Verblijf

Tussen het grote palmbos aan het strand van Kata liggen grote ‘long-houses’ (bungalows). Deze zijn gebouwd in Thaise stijl en zijn erg comfortabel en luxe. Jullie kunnen qua luxe een keuze maken uit drie verschillende accommodaties. Op volgorde van luxe zijn dat: de Club, de Deluxe en de Suite.

Voor jullie honeymoon willen wij vooral de Suite aanraden. Met een eigen privéterras, persoonlijke services en een fantastisch uitzicht begint jullie huwelijksreis perfect!

> Bekijk Club Med Phuket Resort

Club Med Phuket – All Inlusive faciliteiten

Tijdens jullie verblijf bij Club Med Phuket mogen jullie gebruik maken van de vele luxe All Inclusive faciliteiten die aangeboden worden. Van heerlijke diners tot aan spannende excursies; Club Med zorgt voor een goed verblijf!

Eten & Drinken in Club Med Phuket

Op het resort zijn meerdere restaurants en bars te vinden waar jullie de gehele dag kunnen genieten van al het lekkers wat de chef-koks vers voor jullie bereiden. Inclusief: ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes.

Sport & Ontspanning bij Club Med Phuket

Heerlijk een dagje samen genieten en even helemaal niets doen. Club Med Phuket heeft een luxe spa (Club Med Spa by PAYOT) ter beschikking waar jullie kunnen genieten en ontspannen. Faciliteiten in deze spa zijn onder andere: meerdere behandelingen (individueel of samen), een stoombad, bubbelbad en zwembad. Genieten maar!

Andere Club Med faciliteiten waar jullie gebruik van mogen maken:

  • Ontspanning: jeu-de-boules, zwembad, stiltezwembad, tafeltennis, festiviteiten
  • Lessen: kooklessen, snorkelen, yoga, aquafitness, golfen, boogschieten
  • Sporten: volleybal, squash, tennis, kracht- en cardiotraining, basketbal

Excursies vanuit Club Med Phuket

Thailand, en de dichtbije omgeving van Club Med Phuket, heeft fantastische bezienswaardigheden. Vanuit Club Med kunnen jullie gemakkelijk aan diverse excursies deelnemen en de wondere wereld van Thailand ontdekken!

Voorbeelden van excursies Club Med zijn:

  • Stedentrip Bangkok
  • Avondexcursie Cabaret
  • Per boot naar de Phi Phi-eilanden
  • Olifantentocht

> Bekijk alle excursies

Reviews & Beoordelingen Club Med Phuket – Thailand

Huwelijksreis Club Med Phuket honeymoonNa het lezen van nog geen drie recensies over Club Med Phuket zijn we overtuigd. Een huwelijksreis naar dit wonderlijke resort moet meer dan goed komen! De service, faciliteiten en excursies worden als ‘fantastisch’ beschreven. Ook de bungalows zijn ideaal voor een romantische honeymoon. Wie droomt van een luxe en ontspannende vakantie in een erg divers land zit in Club Med Phuket meer dan goed!

 

 

> Bekijk Club Med Phuket Resort bij Club Med