Wie droomt er niet van een tropische, sprookjesachtige huwelijksreis? Op de Malediven is dit allemaal mogelijk! Lees snel door voor de favoriete accommodaties, eilanden en stranden van de redactie van Huwelijksreis Wijzer!

Malediven – accommodaties

Op de Malediven zijn heel veel prachtige accommodaties, maar we hebben een aantal favorieten. Je kunt hier heerlijk genieten van het prachtige uitzicht over een azuurblauwe zee en van het mooie weer.

 

Embudu Village Hotel

Embudu Village Malediven VakantieEmbudu Village: een accommodatie die jullie niet snel meer zullen vergeten. Wanneer jullie wakker worden ligt de blauwe oceaan direct aan jullie voeten. Gelegen aan een rustig bountystrand, fantastische faciliteiten en een prachtige onderwaterwereld!
> Meer informatie over Embudu Village Hotel

 

Meeru Island Resort & Spa

Meeru Island Resort & Spa op Noord Male Atol in de MaledivenMeeru Island Resort & Spa: dit paradijselijke resort biedt genoeg mogelijkheden voor een sportieve of actieve Malediven vakantie, met naast een huisrif ook een 9 holes golfbaan. Maar uiteraard is er ook genoeg ruimte voor ontspanning en het luxe leventje
> Meer informatie over Meeru Island Resort & Spa

 

Lily Beach Resort & Spa

Lily Beach Resort & Spa Malediven vakantieLily Beach Resort & Spa: dit resort heeft zijn eigen exotische riffen, een prachtige omgeving en zeer luxe faciliteiten, wij zijn verkocht! Lily Beach maakt een honeymoon op de Malediven compleet met een fantastische All Inclusive reis op een zeer unieke locatie!
> Meer informatie over Lily Beach Resort & Spa

 

Malediven – eilanden & stranden

De Maldiven bestaat uit een eilandengroep van ruim 1200 eilanden in de Indische Oceaan. Niet alle eilanden zijn bewoond, maar op zo'n 200 eilanden wonen mensen en op veel eilanden staan prachtige resorts. De verschillende eilanden zijn te bereiken per boot vanaf het hoofdeiland/de hoofdstad Male, hier is tevens de luchthaven.

 

Noord-Male Atol

De Noord-Male Atol is niet één eiland, maar is een regio die bestaat uit 50 eilandjes, waarvan acht bewoond en met resorts. De populairste eilanden in dit gebied zijn: Thulusdoo, Huraa en Himmafushi. Noord-Male Atol biedt een grote mogelijkheid aan duikplekken, snorkelspots, witte stranden en natuurlijk prachtige en romantische resorts.

Zuid-Male Atol

Wanneer jullie grote fans zijn van een weerzinwekkende onderwaterwereld, dan is het eilandengebied Zuid-Male Atol voor jullie een groot paradijs. Ontdek de koraalriffen en prachtige dieren in de Indische Oceaan. De beste duikgebieden in de Zuid-Male Atol zijn de Potato Reef en het Wadookanaal. Ook kunnen jullie op het Shark-Point grijze rifhaaien en witvinhaaien spotten.

Rondom Embudu liggen prachtige witte stranden met palmbomen en daarnaast is hier een zeer luxe resort gevestigd.

Lhaviyani Atol

Lhaviyani Atol is opnieuw een eilandengroepje op de Malediven. Verwacht hier de mooiste bountystranden en een fantastische groene natuur. Vanaf Male kun je met een watertaxi dit gebied bereiken. Ook de onderwaterwereld van Lhaviyani Atol is prachtig. Ontdek onderwater onder andere reuzenschildpadden en vele gekleurde vissen.

 

| Meer informatie over de Malediven |