Luxe hotels, de zon en natuurlijk de mooiste landen; bekende Nederlanders weten precies waar zij de drukte kunnen ontvluchten. Wij hebben de spannendste verhalen & de mooiste locaties van de afgelopen jaren voor jullie op een rijtje gezet. Droom en fantaseer even mee, en haal vooral veel inspiratie uit deze huwelijksreizen!

Het is misschien al weer een tijdje geleden, maar in 2008 trouwden een flink aantal BN’ers. Onder andere Frans en Mariska Bauer, Patrick en Rosanna Kluivert en Charly en Tanja Luske stapten in het huwelijksbootje en genoten van een welverdiende huwelijksreis. Terwijl Frans en Mariska met de kinderen een bezoek brachten aan Disneyland Parijs, kozen niet alleen Charly en Tanja, maar ook Rob en Henriette de Nijs, voor Thailand. Een jaar later was het voor Armin van Buuren en zijn Erika tijd om te trouwen. Tijdens een prachtige huwelijksreis genoten zij niet alleen van elkaar, Armin kreeg tijdens deze reis zelfs te horen dat hij tot de beste DJ van de wereld was benoemd, dubbel feest!

Niet elke honeymoon was helemaal geslaagd, tijdens de huwelijksreis van Yolanthe en Wesley Sneijder op de Seychellen in 2010 was het weer zo slecht, dat zij besloten eerder naar huis te gaan. Een weekend later werden hadden ze gelukkig meer geluk op Ibiza, zoals je op de foto boven dit artikel kunt zien. Ook Kim Feenstra en haar man Michael spendeerden de honeymoon in 2010, en wel in het Caribisch gebied. Supermodel Doutzen Kroes en dj Sunnery James trouwden eveneens in 2010 en gingen voor hun huwelijksreis richting het prachtige eiland Madagaskar.

Huwelijksreis Italie - honeymoon Rome, Sicilië, Toscane, Venetië of FlorenceIn 2011 was er een andere honeymoontrend actief: Italië! Winston & Renate Gerschtanowitz genoten van de Italiaanse zon. Jeroen & Dany van der Boom gingen op honeymoon richting Capri. En ook Sander en Tessel Lantinga trouwden en vierden hun huwelijksreis in het zuiden van Italie, dicht bij Capri. Wellicht hebben de Lantingaatjes en de Boompjes nog een borrel met elkaar gedronken? 🙂

Een jaar later genoten Jim en Bettina Bakkum ruim 8000 kilometer verderop in Florida in het luxe ‘Naples Beach Hotel’, omgeven door witte stranden en een azuurblauwe zee. Iets zuidelijker dronken Samantha de Jong –beter bekend als Barbie- en Michael tijdens hun huwelijksreis een cocktail in Cancun, Mexico. Nicolette Kluijver en haar Joost zochten het iets dichterbij op, tijdens een boottocht door Europa kwamen zij helemaal tot rust.

Ook in 2013 zijn er al een aantal huwelijksreizen geweest. Sonja Bakker en Jan Reus hebben een heerlijke honeymoon gevierd in Ibiza waar zij lekker konden ontspannen op het mooie land. Ook Thomas Acda en zijn vrouw Esmee hebben de zon opgezocht, zij kozen voor een heerlijke reis naar Aruba. Nigel & Winonah de Jong vertrokken naar de paradijselijke Malediven.

Zoals jullie kunnen zien zijn veel verschillende plekken populair onder de sterren. Amerika, maar vooral de mooiste plekjes van Europa zijn in trek. Daarbij behoren de klassiekers Italie en Spanje (met name Ibiza) toch echt wel tot de favorieten. Nog meer inspiratie op doen? Wij hebben jullie droomhuwelijk al gevonden!

 

> Bekijk de beste Ibiza aanbiedingen bij Arke of Sunweb

> Bekijk de beste Italie aanbiedingen bij Arke of Sunweb

 

Recente huwelijksreizen van Bekende Nederlanders op een rijtje

2008

Frans en Mariska Bauer, Disneyland Parijs
Rob en Henriette de Nijs, Thailand
Birgit Schuurman en Arne Toonen, Tanzania
Charly en Tanja Luske, Thailand

2009

Dinand en Lucy Woesthoff, Ibiza
Lucille Werner en Servaas Snoeijers, Zuid-Afrika

2010

Lara Stone en David Williams, Parijs
Yolanthe en Wesley Sneijder, Seychellen
John en Charlotte Heitinga, Ibiza
Kim Feenstra en Michael Mendoza, Carribisch gebied
Doutzen Kroes en Sunnery James, ten noorden van Madagascar

2011

Jim en Bettina Bakkum, St. Marcos, Florida
Winston en Renate Gerschtanowitz, Italië
Jeroen en Dany van der Boom, Italië
Sander en Tessel Laninga, bij Capri, Italië

2012

Simon en Annemarie Keizer, Miami
Samantha de Jong –Barbie- en Michael, Cancun, Mexico
Nicolette Kluijver en Joost Staudt, boottocht Europa
Nigel en Winonah de Jong, de Malediven

2013

Sonja Bakker en Jan Reus, Ibiza
Thomas en Esmee Acda, Aruba